ΠΑΡΘΕΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!

Επειδή τα μικρά γραμματάκια του φίλου μας mplegmenoυ δεν μας έχουν παρακινήσει αρκετά μου φαίνεται….είπα να τα μεγενθύνω λίγο!!

Έχουμε λοιπόν  και λέμε!!

Αύριο στις 12.00 συνάντηση στο σταθμό Ακρόπολη με προορισμό την ….Ακρόπολη!!!

Τα παιδιά εδώ, μας έχουν κανονίσει κάτι που δεν είναι πολύ εύκολο να κάνεις και απαιτεί κόπο και χρήμα, αλλά είναι πολύ σημαντικό για την επίσκεψη μας! Ξ Ε Ν Α Γ Ο!

Είναι πολύ διαφορετικό να βλέπεις ένα μνημείο μόνος σου και πολύ διαφορετικά και εξαιρετικά πιο ενδιαφέρον να το βλέπεις με ξεναγό! Πόσο μάλλον ένα μνημέιο τέτοιας αξίας όχι μόνο ιστορικής αλλά και αρχιτεκτονικής που είναι ασύλληπτη!!(ελπίζω να μας πουν και κανένα αρχιτεκτονικό αύριο!!)

Όλα αυτά λοιπόν θα τα δούμε και θα τα ακούσουμε αύριο…με μερικά  S.O.S εφόδια:  καπέλο, αντηλιακό, πάσο και 3-4 ευρώ για τον ξεναγό.

Προσοχή:Αυτό ισχύει για τους φοιτητές για τους οποίους η είσοδος είναι ελεύθερη, με το πάσο βέβαια!Δυστυχώς για όποιον δεν είναι φοιτητής η είσοδος είναι 12 ευρώ, όχι πολλά για το μνημείο, πολλά ίσως για την τσέπη μας εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά αξίζει…

Πείτε το και σε άλλους!! Πραγματικά είναι μεγάλη ευκαιρία να δούμε τον Παρθενώνα χωρίς σκαλωσιές και να απολαύσουμε και ξεναγό!!


6 σκέψεις σχετικά με το “ΠΑΡΘΕΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ !!!

  1. επππππππππ! θέλω να προσθέσω άλλο ένα S.O.S.!!!!
    να φέρετε και ΜΑΓΙΟ!!!!! μερικοί από εμάς σκεφτόμαστε να πάμε και για μπάνιο μετά!!! όποιος θέλει, ακολουθεί!!!! 😉

    Μου αρέσει!

  2. κοίτα ξέρω ότι είχες δουλειές αλλά δεν μπορώ να σου πώ. αλλά για να μην ζηλέψεις την επόμενη φορά που θα οργανώσουμε κάτι… μην έρθεις. έλα την παρεπόμενη. αααα ξέρετε ίσως το καλύτερο απ όλα ήταν εκεί λίγο πριν φύγουμε που έπεσε η φοβερή ιδέα αλλά θα κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να ανκοινωθεί. οκ;

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s