Ανα-ρωτώμενοι Επεισόδιο 02

Η ερώτηση του επεισοδίου :
» Ποιά είναι η γνώμη σας για τα πρότυπα που επικρατούν σήμερα, και πώς επηρρεάζουν την κοινωνία και ειδικότερα τους νέους; »

YouTube

(δείτε όλα τα επεισόδια εδώ)

51 σκέψεις σχετικά με το “Ανα-ρωτώμενοι Επεισόδιο 02

  1. μπράβο βρε παιδιά, πολύ ωραίο αν και δύσκολο το θέμα.
    Συγχαρητήρια!!! Σας ευχαριστούμε, σας ευχαριστούμε πολύ γιατί θυσιάσατε θυσιάζετε χρόνο, διάθεση ίσως και χρήματα για να προσφέρετε τούτα τα ωραία. Για να προσφέρετε σε όλους μας.

    Ο μπάρμπας στο τέλος;;; Δεν αλλάζει τίποτα….. Αχ αν δεν ελπίζουν οι μεγάλοι τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι νεότεροι;

    Άντε να δούμε! Αλλαγή (του εαυτού μας) επιθυμούμε.

    Μου αρέσει!

      1. Ετσι μπραβο!!! ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. Ισως είναι λίγοι αυτοί που φανερά προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα αλλά υπάρχουν και πολλοί που περιμένουν κάποιον να τους παρακινήσει. Εχουμε αρχίσει μια καλή προσπάθεια λοιπόν που αξίζει τον κόπο να συνεχίσουμε και να τη διαδόσουμε. Πάντως συμφωνώ πως πρώτα πρέπει ν αλλάξει ο καθένς τον εαυτό του προς το καλύτερο.

        Μου αρέσει!

      1. Εξαιρετικό.και η εισαγωγή πιστεύω ήταν μοναδική.μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια τους.Άντε να μπούμε λίγο δυναμικά.

        Υ.Γ τι θα γίνει επιτέλους με αυτούς τους παπαράτσι;

        Μου αρέσει!

      2. Ναι η αλήθεια είναι ότι το «συνεργείο» των Ανα-ρωτώμενων το ακολουθούσε ένας τύπος με κίτρινη μπλούζα!!!! μας εντόπισαν οι παπαράτσι!!!! χαχα κορυφαίο!!

        Μου αρέσει!

    1. 2.36 κερδίζει όλα τα λεφτά! χαχαχαχα!

      Ντου από ΠΑ-ΝΤΟΥ ΑΝΑΡΩΤΩΜΕΝΟΙ!

      Σπάστε τη Τ.V να βγούμε στη ζωή! Πολύ καλό η κρίση και το επίπεδο όσων απάντησαν, τελικά απλά μας μπουχτίζουν απογοήτευση! δεν είναι έτσι τα πράγματα…

      ήθελα να ρωτήσω όσους δεν έχουν πρότυπα για την εμφάνισή τους, σίγουρα κι αυτοί έχουν πρότυπα στο τρόπο τους.

      Μου αρέσει!

  2. Συγχαρητήρια στον εμπνευστή της ιδέας αυτής και σε αυτούς που την πραγματοποίησαν…Είναι όντως δύσκολο το θέμα αλλά το αποτέλεσμα βγήκε πολύ καλό… Συμφωνώ μπλεγμένε ότι ο μπάρμπας ήταν πολύ πεσιμιστής…Ας μην απελπιζόμαστε… Η κατάσταση είναι πράγματι δύσκολη… Ας αγωνιζόμαστε, όλοι μας, όπως μπορεί ο καθένας, λίγο ή πολύ, για να αλλάξουμε όσο γίνεται τον κόσμο προς το καλύτερο…Μην διστάζετε να κάνετε έστω και το παραμικρό…Ορισμένες φορές στο πόλεμο η διαφορά εξαρτάται από έναν μόνο άνθρωπο ανάμεσα στη νίκη και την ήττα…

    Καλή συνεχεια

    Μου αρέσει!

  3. Ο μπάρμπας δικαίως μπορεί να μην έχει ελπίδα ! Είναι αναμενόμενο γιατί έχει ζήσει περισσότερο και ίσως έχει ζήσει κάποιες προσπάθειες αλλαγής, στις οποίες κι ο ίδιος να ήλπιζε, αλλά τελικά δεν ευοδώθηκαν.

    Άλλωστε ο κόσμος λέει οι νέοι είναι η ελπίδα μας ! Διότι εμείς θα σκεφτούμε νέους τρόπους αλλαγής, ή διαφορετικούς των προηγούμενων γενεών ή ίδιους που τελικά θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε με πιο σωστό τρόπο.

    Πάντως έχει πλάκα που ρίχνει όλα τα ρητά για απαντήσεις.
    Φωνή βοώντος εν τη ερήμω
    Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς

    ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ! Ευχαριστούμε !

    Μου αρέσει!

  4. Χαίρετε παίδες παιδαριοπαίδαροι!
    Χάρηκα πολύ που βλέπω μια συνέχεια στην προσπάθεια αυτή!Συγχαίρω σας τον κόπο και την επιμονή και επικροτώ και υποστηρίζω την προσπάθειά σας!

    Εμένα πάλι ιδιαίτερη εντύπωση μου προξένησε η άποψη της κοπέλας στον Πειραιά,που είπε πως «διαλέγουμε τα λάθος πρότυπα!Υπάρχουν και καλά και κακά πρότυπα,αλλά εμείς και ιδίως οι νέοι διαλέγουμε τα λάθος πρότυπα!»Με προβλημάτισε μπορώ να πω!

    Και από την άλλη,η ακριβώς επόμενη ερωτηθείσα είπε πως «..παλιότερα υπήρχαν κάποια άτομα (που αποτελούσαν πρότυπο-προφανώς),αλλά δεν ήτανε κρυμμένα(!)» Και τούτο πάλι με έριξε σε σκέψεις…υπάρχουν νέοι που θαρρούν πως σήμερα κρύβονται τα καλά πρότυπα.Και ρωτώ εγώ,κρύβονται από μόνα τους (ως άτομα,όπως είπε) ή τα κρύβουν κάποιοι εσκεμμένα; Κι αν κρύβονται,τα αναζητούμε αυτά τα «κρυμμένα» πρότυπα; …μάλλον εδώ μου απαντά η προηγούμενη ερωτηθείσα….πως είναι δηλαδή θέμα επιλογής μας πιο πολύ και όχι οτι δεν υπάρχουν.

    Αυτά από μένα!Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

    Μου αρέσει!

  5. Παιδια μπραβο!!!Για ακομα μια φορα!!!Πολυ ωραιες οι ερωτησεις που διαλεγετε!!!!Συνεχιστε ετσι!!!Βεβαια ειναι γεγονος πως δεν ειμαστε ευχαριστημενοι απο τα προτυπα που υπαρχουν στις μερες μας!!!Ολοι ομως μενουμε στην παρουσα κατασταση δεν κανουμε κατι για να αλλαξει αυτο.Κι αυτο ειναι το πιο απογοητευτικο απο ολα.Παντως ευχομαι να γινει το καλυτερο δυνατο για ολους μας και ισως τελικα καποια μερα ξαναποκτησουμε το δικαιωμα στο ονειρο.

    Μου αρέσει!

  6. Μπράβο παιδιά!Άλλη μια πολύ καλή προσπάθεια απο νέους που ενδιαφέρονται να μάθουν τις απόψεις που επικρατούν πάνω σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα!Το θέμα που διαπραγματευτήκατε ήταν όντως λίγο δύσκολο αλλά όπως φάνηκε οι περισσότεροι είχαν να εκφράσουν μια γνώμη επ’αυτού!Όσον αφορά τον τύπο στο τέλος…δεν υπάρχει μέλλον για τους νέους???Εμένα μόνο αυτή η φράση με παρακίνει να του αποδείξω οτι κάνει λάθος και οτι με λίγη προσπάθεια όλα γίνονται!Νομίζω οτι αξίζει να τον διαψεύσουμε!

    Μου αρέσει!

  7. όντως αξίζει να παλέψουμε και να διαψεύσουμε, εμάς τους ίδιους που εσωτερικά μέσα μας πιστεύουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
    07:30: θετικά πρότυπα μόνο απο την οικογένειά μου…
    Βασικά μάλλον δεν έχουμε γνώση του τι σημαίνει πρότυπο;;;
    Λεξικό! πρότυπος: αυτός που λειτουργεί ως υπόδειγμα για τους άλλους.
    Λοιπόν ποιους επιλέγουμε, πως τους επιλέγουμε γιατί τους επιλέγουμε;

    εμένα πρότυπο; έχω μόνο γνωστούς μου, διότι τους γνωρίζω καθαρά, σε όλο το φάσμα και απο εκεί μου έχουν αποδείξει ότι είναι όντως πολύ καλοί. Διότι δυστυχώς με όλες τις άλλες μεθόδους είναι αδύνατο να γνωρίζω αληθινά κάποιον, τον οποίο να τον ορίσω ως εμπνευστή μου. Μήπως λοιπόν έχουμε ευθύνη και εμείς για αυτούς που επιλέγουμε να τους βάζουμε οδηγούς όλων μας;

    Και μία ερώτηση ακόμα εμείς θα γίνουμε πρότυπα άλλων και αν ναι πότε και σε ποιούς;

    α για να μην ξεχαστούμε την Τετάρτη συνάντηση για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι.

    Μου αρέσει!

  8. Παιδιά ΧαΙρΕτΕ!!!!!Τι γίνεται ρε παιδιά..όλο αλλαγές βλέπω……αλλαγές στη σελίδα του blog(θα μου πάρει λίγο καιρό να την συνηθίσω), αλλαγές στον τρόπο δράσης, αλλαγές που όπως κατάλαβα επιζητούμε σε διάφορα κοινωνικά θέματα……ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ……..γιατί έχετε πάρει μια σημαντική απόφαση(σχετικά με το όλο θέμα της αλλαγής)….
    Βέβαια προσωπικά πιστεύω, και μάλλον η άποψη μου ταιριάζει με την άποψη του μπάρμπα στο επεισόδιο,πως τα ΄’πράγμτα’ δεν μπορούν να αλλάξουν……ΟΧΙ ότι δεν θέλω να αλλάξουν….αλλά….να………σκέφτομαι πως έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που τίποτα δεν μπορεί να τα ανατρέψει….πιστεύω βέβαια πως για τη χώρα μας θα έρθει μια στιγμή που θα σκέφτεται μόνο το θέμα της επιβίωσης των πολιτών της αλλά από εκεί κι υστέρα θα ακολουθήσει η ανάπτυξή της……τον τελευταίο συλλογισμό τον έκανα σκεπτόμενη παραδείγματα χωρών που πέρασαν δύσκολες κοινωνικές,οικονομικές,πολιτικές καταστάσεις αλλά επανήλθαν στην ακμή τους……
    Οι άνθρωποι είναι τόσο απογοητευμένοι με αυτά που βλέπουν γύρω τους ……..που ο καθένας κοιτάει……… »πώς θα τα βγάλει πέρα»……..κι από εκεί και πέρα …..ναι μεν ενδιαφέρεται ……αλλά…………….υπάρχει ένα »αλλά»…………

    Μου αρέσει!

  9. Θα ήταν ουτοπία να πιστεύουμε πως θα αλλάξουμε τον κόσμο
    εμείς! Αξίζει όμως να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας και να καταθέσουμε τις φτωχές δυνάμεις μας για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας! τη δική μου πρώτιστα…τη δική σου αν θέλεις…Ας τολμήσουμε να αλλάξουμε την οπτική μας έστω.

    Το ζητούμενο είναι η προσπάθεια σε καιρούς αδράνειας
    και οι μικρές αυτές κινήσεις της παρέας…Τέλος, αξίζει να αναλάβουμε ευθύνες, πρωτοβουλίες, και να αλλάξουμε κανάλι
    να πάμε σε ένα ποιο ελπιδοφόρο.

    Μου αρέσει!

  10. Καταρχήν πολύ ωραίο παιδιά και πάλι μπράβο, τώρα τα σχόλια μου και εμένα στα γρήγορα γιατί αλλιώς πρέπει να γράφω μέρες ολόκληρες,
    Όπως είδαμε στο βίντεο υπάρχουν οι συνηδειτοποιημένοι, αυτοί που λένε ότι ακούν απο άλλους και δεν ξέρουν καν τι λένε, τα πιτσιρίκια που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται και για τι πράγμα μιλάμε, τώρα η δική μου άποψη είναι οτι το πρώτο πρώτυπο που έχουμε είναι της μάνας ή του πατέρα, αν αυτό δεν μας συμπληρώνει μετά πάμε στους διάσημους και καταντάμε στα κουτσομπολίστικα να βλέπουμε το πρότυπο μας,
    Τα λάθη όμως, όταν ένα παιδί δει τον πατέρα του βολευμένο απο το κόμμα και δημόσιο υπάλληλο το ίδιο πρότυπο θα έχει και αυτός, σε αυτό θα φταίξει ο γονιός ειδικά αν του το καλλιεργήσει (του παιδιού), το παιδί απο την μεριά του θα δεχτεί επίθεση απο πολλά ΜΜΕ, οικογένεια, κόμματα, οργανώσεις κτλ και θα πρέπει μόνο του να ξυπνήσει κάτι πολύ δύσκολο, και επειδή ο μπάρμπας έχει όντως δίκιο δύσκολα θα αλλάξουμε, θα πρέπει να προβούμε σε ακραία μέτρα ή θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε για όλους ή θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν έτσι και να ζουν έτσι, το θέμα είναι οτι και αν δεν ξυθείς μην περιμένεις να σε ξύσουν και αν κάνενας δεν είναι έστω και λίγο διατεθιμένος να ξυθεί καμιά φορά δεν θα ξυπνήσει, τα πρότυπα την σήμερων ημέρα πολλά και καλά το θέμα είναι ποιο θα κοιτάξουμε, αν πάρουμε παράδειγμα τον ΤΣΕ τώρα θα είχαμε κάνει επανάσταση, αν πάλι πάρουμε παράδειγμα την καλομοίρα θα καταντήσουμε όλοι σε ριάλιτη και να το παίζουμε γλυκούλια, το θέμα είναι να ασκήσουμε εμείς οι για εμάς ξύπνιους στους άλλους για να ξυπνήσουν και να αναλάβουν ευθύνες!

    Μου αρέσει!

  11. Πάντως ρε Σωτήρη το Hollywood δεν έχει να δείξει κάτι παραπάνω, αυτά τα πλάνα και τα μοντάζ μου αρέσουν πολύ!!!
    Συγχαρητήρια σε δημοσιογράφους, οπερατέρ και σκηνοθέτη!!!

    Μου αρέσει!

  12. εμένα αυτό δεν μου αρέσει καθόλου, σιγά ρε παιδιά, δεν θέλουμε να κάνουμε διαφήμιση σε κανένα και σε τίποτα!!!

    κάνουμε αυτό που μας αρέσει και όποιος θέλει μπορεί να συμμετάσχει να βοηθήσει κτλ.
    ρε παιδιά στόχος μας δεν είναι να ανεβάσουμε τα views αλλά να κάνουμε κάτι που μας γεμίζει και που έχει αξία. Κι ας μείνουμε 3 και ας μας ξέρουν μόνο 2 σκασίλα μας το θέμα είναι να κάνουμε κάτι ωραίο , κάτι ελεύθερο, καινούργιο, ελπιδοφόρο. Προτιμώ να δώ 5 μικρά blog να μας βοηθάν και να τους βοηθάμε παρά 25 μεγάλα και ονομαστά.

    δεν κερδίζουμε τίποτα απο τα views, τίποτα απο την δόξα. Απ αλλού μόνο κερδίζουμε….

    Μου αρέσει!

  13. Απαράδεκτο για το blog, να ασχολούμαστε με τα views!
    Δεν επικροτείται κάτι τέτοιο, ούτε ίχνος υπάρχει αυτής της οπτικής εδώ μέσα.

    Σίγουρα sotistheteacher το λέει από τη «θετική» πλευρά…

    ΑΛΛΑ λέμε πως θέλουμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό σε αυτήν την πραγματικότητα και πέφτουμε στις ίδιες παγίδες και σε όσα απεχθανόμαστε! Τα πρότυπα μας είναι αλλοτριωμένα? σαν τις κουτσομπολίστικες εκπομπές που μόνη τους ασχολία είναι τα μηχανάκια της AGP και όχι τι προβάλλουν.

    Και τι έγινε που ανεβαίνουν τα views??? ΤΙΠΟΤΑ.
    χαιρόμαστε;;; κάνουμε ό,τι μπορούμε και αυτό είναι η ευχαριστησή μας, το οτι αυτό θα έχει views ίσως είναι επόμενο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ…κάνουμε αυτό που μας αρέσει, τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο!

    Ως εδώ η κουβέντα με τα views…τα λέμε!εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Καααλή συνέχεια μάγκες!

    Μου αρέσει!

  14. Κι εγώ νόμιζα πως έχει να πει κάτι άλλο αυτό το blog.
    Από τέτοιου είδους νοοτροπίες με νούμερα και ιστορίες
    έχουμε μπουχτήσει έχουμε βαρεθεί, δεν θέλουμε άλλο.
    Νόμιζα πως γυρίζετε τη πλάτη σας στη βλακεία των ημερών μας που εξαρτάται από αυτές τις καταστάσεις!

    anyway παίδες!θα είμαστε δίπλα σας. Γι αυτό υπάρχει η υπέρβαση, άνθρωποι είμαστε! Συνεχίστε έτσι ποιοτικά και αθόρυβα. Αυτό μας αρέσει!

    Μου αρέσει!

  15. συμφωνώ και εγώ με τα παιδιά στο ότι οι προβολές να μην γίνεται αυτοσκοπός….αλλά δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο… απλά είναι το εξής…όταν έχεις δουλέψει για κάτι και έχεις κουραστεί ευχαριστιέσαι όταν υπάρχει ανταπόκριση…χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι η ευχαρίστηση του να κάνεις κάτι δημιουργικό ξεπαιρνιέται κ καλύπτεται από τον ζήλο για ανταπόκριση…
    τουλάχιστον αυτό έχω καταλάβει όσον αφορά την προσωπική μου εμπειρία…

    Μου αρέσει!

  16. ναι βρε παιδιά το ξέρω και είναι αλήθεια ότι όταν κουράζεται κανείς θέλει να δεί ότι υπάρχει ανταπόκριση και γνωρίζω ότι έχετε θυσιάσει πολλά για να καταφέρετε το συγκεκριμένο video. απλώς κάποιες φορές πρέπει να έχουμε το νού μας…. απο που ξεκινάμε για να μην φτάσουμε κάπου που δεν έχουμε φανταστεί!
    χαίρετε φίλοι, εεεε και εσείς απο πάνω τι απογοητευτήκατε κι όλας;;;;

    αυτή είναι η λεβέντικη νεανική ψυχή; με χαρά να μπούν και άλλη στη προσπάθεια για να δουν πόσο κουραστικά είναι κάποια πράγματα κάποιες φορές. Δεν τα λέω με επικριτικό τρόπο απλώς πάντα και παντού ένα πρέπει να έχουμε: ας δικαιολογούμε τους συνανθρώπους μας.

    Μου αρέσει!

  17. Σε κάθε περίπτωση μην χάνετε την όρεξη και τον στόχο!Είμαστε πάρα πολλοί μαζί στην προσπάθεια αυτή,ίσως ακόμη μόνο ηθικά να στηρίζουμε,αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου να ενισχύσουμε κι άλλοι πιο δυναμικά και επί του πρακτέου…

    ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΤΕ!!!

    Μου αρέσει!

  18. Παιδιά προσωπικά ευχαριστιέμαι να βλέπω την ανταπόκριση που υπάρχει από τον κόσμο… Δεν είναι αυτοσκοπός τα views εννοείται, αλλά όπως και με τα κάλαντα που λέμε τα Χριστούγεννα, άλλο να τα πούμε 5 άτομα μαζί και άλλο 250… Θα μου πεις τα 5 άτομα είναι ομορφα και οικογενειακά, αλλά και τα 250 είναι δυναμικά… Το καθένα την χάρη του… 🙂
    Ελπίζω mplegmene να μην φτάσει το θέμα με τα βίντεο να γίνει καναλίστικο και να επηζητούμε δόξες και τιμές….. ο Θεός έχει πάντως, δεν μας αφήνει….. 🙂

    Μου αρέσει!

  19. Sotistheteacher, δίνουν μια ικανοποίηση τα views σύμφωνοι.

    Εσύ αυτό που κάνεις, δεν το κάνεις με τέτοιο τρόπο που να αφουγκράζεσαι πάνω κάτω την θετική ανταπόκριση;;; ναι! γιατί το κάνεις καλά και εμπνευσμένα! αυτό που κάνουμε καλά, είναι καλό.

    ΑΛΛΑ δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος ή ουσία στο να ποστάρουμε κάθε τόσο τον αριθμό που φτάνουν τα views…

    Τη χάρη του καθένα την εκλαμβάνει ο καθένας, δεν χρειάζεται από εμάς επιπλέον σχολιασμό επ αυτού! Απλό.

    Μου αρέσει!

  20. πω πω….το φάγατε το παιδί…..αυτό έχω να πω…δεν μπορεί να χαρεί μια στιγμή επιτυχίας δλδ…..
    σε καταλαβαίνω Σωτήρη! Δεν πειράζει μην ποστάρεις πόσα views ¨εχει αλλά συνέχισεεεεεε! 🙂 εξάλλου περισσότερος θόρυβος έγινε με τα σχόλια που ακολούθησαν παρά με το μικρό και ανθρώπινο…. οπότες….!

    Μου αρέσει!

  21. Παιδιά όλοι σας μου φαίνεται οτι ξεφύγατε λίγο απο το θέμα, ναι ωραία η ανταπόκριση και δυναμική αλλα μήν μένουμε στα λόγια, καλό θα ήταν να δούμε σχόλια για το βιντεάκι και την κατάσταση Ελπίζω να μην το πάρετε λάθος και εκνευριστείτε

    Μου αρέσει!

  22. Τέλος πάντων παιδιά, απλά ενθουσιάστηκα με την δραματική αύξηση των views σε λίγες μόνο ώρες…. Και είπα να το γράψω….Απλά και όμορφα, χωρίς δόλο, ούτε διάθεση προβολής…. 🙂
    Καλύτερα όμως ας κάνουμε αυτό που λέει ο Μάκης!! Ας ακούσουμε σχόλια για τα τεκταινόμενα του βίντεο…. 🙂

    Μου αρέσει!

  23. Παίδες ντάξει για την επίμαχη ερώτηση δεν χρειάζεται να σχολιάσω, θεωρώ ότι λίγο πολύ τα ξέρετε. Δύο πράγματα μετράνε περισσότερο σε αυτό το βίντεο…
    Πρώτον (άσχετο, αλλά) η ποιότητα παραγωγής, μπράβο, βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο!
    Δεύτερον, το ότι όλοι λίγο πολύ αντιλαμβάνονται την κατάσταση (πχ η τηλεόραση προβάλει λάθος πρότυπα), αλλά στην πράξη ???

    Ο άσιμος Νικόλας Άσιμος, είχε γράψει ¨στην πράξη μας χαλάνε οι θεσμοί»
    Τυχαίο? Δε νομίζω!…

    Μου αρέσει!

    1. Παιδια,συγχαρητηρια!πολυ η καλη η προσπαθεια σας!ελπιζω να καρποφορησουν οι προσπαθειες σας και να βρειτε νοημα στη συγχρονη καθημερινοτητα!θα ηθελα ομως να κανω μια επισημανση.η εναρξη της εκπομπης θα μπορουσε να ειναι κατι πιο πρωτοτυπο,ειναι ομως μια πολυ καλη αρχη!προχωρατε παντα μπροστα!

      Μου αρέσει!

      1. ναι και εγώ θα πρότεινα να ξεκινάγατε με κάτι λίγο πιο σπάνιο, ή κάτι το οποίο να έχει μέσα λίγη νεανική φαντασία – δυναμισμό!

        πάντως επειδή παρακολουθώ καιρό την προσπάθεια αυτή, θέλω μόνο να πω, συνεχίστε και προσπαθήστε να εφαρμόσετε όλες τις σκέψεις σας. Πάσχουμε απο έλλειψη ονείρων και ζωντάνιας…

        Μου αρέσει!

  24. Διάβασα κάτι τελευταία που αφορά τα πρότυπα και το βρίσκω αξιόλογο να το μοιραστώ μαζί σας:
    Το να έχουμε πρότυπα στη ζωή δεν είναι κάτι κακό. πρέπει όμως να αποκτήσουμε και από μόνοι μας τη δική μας ωρίμανση, τα δικά μας ιδανικά και αξίες ανεξάρτητα από τους άλλους.»πρέπει κάποια στιγμή ο άνθρωπος να απαλλαγεί από τα ιδανικά πρόσωπα στη ζωή του για να επέλθει αυτή η εξέλιξη.Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα έχουμε πρότυπα. Άλλο τα πρότυπα, ότι θεωρώ κάποιον πρότυπο σε ένα συγκεκριμένο τομέα και θα ήθελα να του μοιάσω σε αυτό το ιδίωμα που έχει και άλλο ότι θεωρώ κάποιον ιδανικό. Ο ιδανικός είναι αυτός για τον οποίο δε θέτω ερώτημα καθόλου, δεν τον αμφισβητώ. Κάποιον που τον θεωρώ πρότυπο μπορεί να τον κρίνω για κάποια πράγματα, αλλά τον θεωρώ πρότυπο σε κάτι…Χρειαζόμαστε πρότυπα, εννοείται. Δεν χρειαζόμαστε προσκολλήσεις και καθηλώσεις σε δήθεν ιδανικά πρόσωπα, τα οποία δεν υπάρχουν έτσι κι αλλιώς. Τα ιδανικά πρόσωπα δεν υπάρχουν. ..υπήρχαν μόνο στο ασεινήδητό μας όταν ήμασταν παιδιά και καλώς που υπήρχαν αλλιώς δε θα μπορούσαμε να εξελιχθούμε, να μεγαλώσουμε και να σταθούμε στα ποδια μας. Αλλά πρέπει να φύγουμε από αυτό..» (π.Β. Θερμός).

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...