Ανεπίδοτο

Σημαίνει αυτό που δεν παραδίδεται ποτέ…Πόσες φορές έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ανεπίδοτες σκέψεις, καταστάσεις, αισθήματα… Πόσες φορές δεν κατάλαβε ο άλλος απέναντί μας τη χαρά μας, τη δυσαρέσκειά μας, την αγάπη μας…

Όμως η ζωή τρέχει σαν το ποτάμι, σαν τον αέρα και τη θάλασσα. Σαν τα πουλιά που σκίζουν τον αέρα και δε σταματάνε να δουν αν παραδόθηκε το γράμμα. Η ομορφιά της αβεβαιότητας, της εμπιστοσύνης σε κάτι ανώτερο από τη δική μου σιγουριά, στη δική μου ασφάλεια. Γιατί τελικά θέλουμε εμείς να έχουμε το πάνω χέρι σε όλα. Ακόμα και στο μήνυμα που στέλνουμε από το κινητό… δεν ησυχάζουμε αν δεν ακούσουμε το μπιπ του «παραδόθηκε». Ενώ η πραγματικότητα είναι τόσο έξω από το ανθρώπινο μυαλό μας, τόσο απέραντη που δεν μπορεί να την ελέγξει ο περατός χωροχρόνος μας.

Ανεπίδοτο λοιπόν…τι πιο όμορφο και συναρπαστικό!

16 σκέψεις σχετικά με το “Ανεπίδοτο

  1. λοιπόν είχα μιά ιδέα, τι θα λέγατε να κάναμε στα αλήθεια ένα τέτοιο παιχνίδι;;;;;

    δηλαδή να είναι ένα πρωτότυπο παιχνίδι που στόχο θα έχει να φέρει τον ένα πιο κοντά στον άλλο και να φτιαχτεί ένα ωραίο μωσαϊκό απο την πόλη! Πως;
    πολύ απλά θα φτιαχτούν κάποια μικρά βιβλιαράκια (5-10) ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο όπου θα πηγαίνουν απο χέρι σε χέρι όπου θέλει ο καθένας και στο καθένα που θα φτάνει θα γράφει κάτι που θέλει, κάτι που τον εκφράζει!!!

    Έτσι π.χ. θα μπορούσαμε να το πούμε «το Ημερολόγια της πόλης» ή «οι λέξεις του κόσμου». ¨οπου εντός αυτών θα γραφτούν πολύ ωραία πράματα χωρίς να ξέρει κανείς απο ποιόν, πότε και γιατί αλλά θα μπορεί έτσι να εκφραστεί ο καθένας ελεύθερα και θα έχει την δυνατότητα να βγάλει κάτι ώστε μετά διαβάζοντάς το οι άλλοι να έχουν κάτι να πάρουν….

    δεν ξέρω πρόταση κάνω

    Μου αρέσει!

  2. Τέλειο ! Αλλά κακό timing ! Αυτό έπρεπε να ειπωθεί αύριο !:-D

    Να διοργανώσουμε κι ένα παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού ανάλογο με της Πάτρας. Τα γκρουπ που συμμετέχουν στο καρναβάλι παίζουν παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για κανα μήνα με αναζητήσεις σε όλη την πόλη ! Θα πρέπει να’ναι πολύ ωραίο ! Δύσκολο βέβαια στην οργάνωση !

    Μου αρέσει!

  3. Λοιπόν! Έχω και εγώ ιδέα!
    Όλοι έχουμε ένα αντικείμενο στο συρτάρι (ή ντουλάπα) των κρυφών ονείρων μας!
    Π.χ. εγώ έχω μία πέτρα με κάποια απολιθώματα που μου το είχε δώσει ένας παιδικός μου φίλος σε ένα ταξίδι στην Μυτιλήνη. Μπορούμε κάποια από αυτά να πάρουν τον δικό τους πλέον τόπο.
    Τι θέλω να πω, να γράψουμε την ιδιαίτερη ιστορία του αντικειμένου που είμαστε έτοιμοι να αποχωριστούμε σε ένα χαρτί. Τυλίγουμε το αντικείμενό μας με μία εφημερίδα και συναντιόμαστε μία Κυριακή πρωί στην Πνύκα και τα ανταλλάζουμε. Τα αντικείμενο που θα πάρουμε δεν θα έχει καμία αξία αλλά σίγουρα θα έχει μια μικρή συναισθηματική ιστορία από κάποιον άλλο που τώρα θα έχει και αυτό για μας την δικιά του ιστορία!

    Πως σας φαίνετε?

    Μου αρέσει!

  4. πολύ ωραίο το βιντεο charik!Εκτός απο το περιεχόμενο νομίζω οτι ήταν πολύ ωραία και η μουσική!μπλεγμένε,προσκυνητή προτείνατε δυο πολύ καλές και πρωτότυπες ιδέες!Άντε να τις κάνουμε και πράξη σύντομα!

    Μου αρέσει!

  5. Φοβερές οι ιδέες σας,ρε μάγκες!Είμαι μέσα και για τις 3!Ακόμη και για την οργάνωση κάποιας από αυτές.Το συζητάμε αναλυτικότερα αύριο από κοντά…

    Έχω ένα πρόβλημα: Τις τελευταίες 2 εβδομάδες περίπου στις αναρτήσεις που έγιναν δεν μου εμφανίζονται καθόλου τα πεδία που έχουν βίντεο και μερικές φορές και στις φωτογραφίες…
    Ελπίζω να είναι κάτι που φτιάχνεται..

    Μου αρέσει!

  6. υπάρχει και μια δεύτερη ιδέα!

    Όλοι έχουμε κάποιο μέρος της πόλης μας που αγαπάμε περισσότερο! Μπορούμε να το βγάλουμε μία φωτογραφία και να το αναρτήσουμε σε ειδικό θέμα με λίγα λόγια που είναι και γιατί μας αρέσει.
    Δεν ξέρω βέβαια αν τεχνικά μας επιτρέπεται να αναιβάζουμε εμείς οι απλοί χρήστες εικόνες

    Μου αρέσει!

    1. μπορείτε όμως απλοί και ταπεινοί χρήστες( ( P ) να το στείλετε στο e-mail και η διαχείρηση θα το αναρτήσει με το όνομά σας (Εφ όσον θελετε) και ίσως δυο λόγια που θα θέλατε να πειτε για αυτό το μέρος!

      Μου αρέσει!

    1. Κοίτα με τις κατηγορίες υπάρχει ένα θέμα!!! Αν δούμε ότι όντως προχωράει υπάρχει ενδιαφέρον κλπ θα το κάνουμε, δηλαδή θα έρθει από μόνο του, αλλιώς αν για κάθε ιδέα φτιάχνουμε μια κατηγορία θα γίνει μπάχαλο… (θυμίζω παλιότερα με είσαι για θέατρο κλπ)

      Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...