Ε Λ Λ Α Δ Α Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!

ΗΜΕΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΑΝΤΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ??..
ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΩΦΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ??..
ΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ??..
ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ , ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ..


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ , ΜΑ ΤΟΤΕ ΠΙΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ »ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» ΣΕ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ:

Ο  Χ  Ι
ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΑΠΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΘΝΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΜΕΓΑΛΟΣ Ή ΜΙΚΡΟΣ, ΝΕΟΣ ‘Η ΓΕΡΟΣ, ΑΝΔΡΑΣ ‘Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:
ΤΟ ΞΥΠΟΛΥΤΟ ΤΑΓΜΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΥ,
ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ , ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟ ΝΑ ΑΠΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΜΝΗΣΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ,»ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΣΣΕΣ , ΞΑΦΝΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΕΧΘΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΠΟΙΟΝ ΠΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ»
ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΙ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΜΑ ΓΕΜΑΤΟΙ ΣΘΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΑΝ, ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΣΑΝ , ΠΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΠΟΥ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΑΦΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ..
ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ  ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΑ  : ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΙΚΟΥ »ΕΛΛΗ» ΣΤΙΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 1940..ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ Η 18η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ »ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΜΗ» ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 1922 ΤΟΝ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , Ο ΙΤΑΛΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΚΡΑΤΣΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΣΕ , ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΩΡΩΝ , ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΕ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΦΡΑΣΗ:» ALORS, C’EST LA GUERRE» , ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ »ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ» Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ-ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΦΟΣΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΤΣΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ..ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΘΕ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ..ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΦΤΩΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΗΚΕ Η ΙΑΧΗ ΄΄ΑΕΡΑΣ» ΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΙΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ 1940..Α Ε Ρ Α !!!!!!!
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1940 ΑΝΑΦΕΡΕΙ:’
»Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ. ΜΟΛΟΝΟΤΙ ΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ , Η ΙΤΑΛΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ,  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΕΣΒΗ ΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΤΟ ΩΣ ΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΜΑΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟ..ΑΓΩΝΙΣΘΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΑΣ.
Ν Υ Ν     Υ Π  Ε Ρ     Π Α  Ν  Τ Ω  Ν     Ο    Α Γ Ω Ν !!
ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ..ΠΟΣΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΒΕΜΠΟ »ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ», ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΦΑΝΤΑΡΟ ΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥ 1940, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝΔΡΕΙΟΣΥΝΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:
»Η ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ Η ΤΡΕΜΟΥΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΚΙΩΤΙΣΣΕΣ,
ΟΣΟ ΚΙΑΝ ΠΙΚΡΑ ΠΟΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΑΝ ΣΟΥΛΙΩΤΙΣΣΕΣ..»
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΕΙΛΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ , ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!! ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ  ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΕΝΟ ‘Η ΕΓΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ
Ο     Χ   Ι
..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ , ΜΑ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΥΧΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ:
»ΤΟΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΦΕΝΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ,
ΣΩΠΑΙΝΕΙ, ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΑ ΔΕΝΕΙ ΚΟΜΠΟΛΟΓΙΑ….
ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΕΙΟ ΓΟΝΑ..
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ, ΤΟ ΑΜΕΤΡΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙ,
ΜΟΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΚΡΑΤΕΙ, ΜΟΝΟ ΣΠΑΘΙ ΤΑΛΕΤΡΙ!!» 

ΜΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ 1940 ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ:
»ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ , Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗΣ
ΤΩΝ ΑΔΙΚΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ , ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΙΝΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!
ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΛΑΣΕ ΤΕΧΝΙΤΗΣ.
Η ΔΟΞΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ..
ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ , Η ΖΩΗ ΘΥΣΙΑ,
Ο ΤΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ!!!»

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ
την ευχαριστούμε για την άμεση επικοινωνία με το blog μας

2 σκέψεις σχετικά με το “Ε Λ Λ Α Δ Α Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α !!

  1. «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΔΕΙΛΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ , ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ, ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!»!!!!!!!
    Αυτου που κυβερνουν σημερα ποιανου ακριβως απογονοι ειναι????Στις μερες μας οχι μονο δε θα τρεχαμε ολοι στον πολεμο,αλλα θα τους λεγαμε(οπως ηδη λεμε)περαστε να μας κατακτησετε!!!!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s