Ο Μεγάλος Τελικός

Η πρώτη φάση της ψηφοφορίας του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε και έχουμε τις 10 νικήτριες (λόγω ισοψηφίας) που περάσανε στο μεγάλο τελικό!!!

Αντικειμενικά οι καλύτερες φωτογραφίες καθώς και αυτές με τον καλύτερο «προεκλογικό αγώνα» είναι στον τελικό

Τώρα ψηφίζουμε το μεγάλο νικητή

Καθένας έχει δικαίωμα μίας ψήφου και σε περίπτωση που οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι με μικρή διαφορά ψήφων θα έχουμε και δεύτερο γύρω… για την ανάδειξη της πρώτης

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το βράδυ τις Κυριακής 7 Νοεμβρίου στις 23:59

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


36 σκέψεις σχετικά με το “Ο Μεγάλος Τελικός

  1. Συγγν’ωμη ρε παιδιά…όταν ο διαγωνισμός λέει φωτογραφίζοντας τα μυστικά της πόλης μου και βάζουμε την Ι.Μ. Στομίου….δεν είναι εκτός θέματος????????
    Αν δηλαδή ο διαγωνισμός έλεγε μοναστήρια τί θα βάζαμε????
    Δεν λέω ότι δεν μου αρέσει η φωτό απλώς…προβληματίστηκα….

    Μου αρέσει!

    1. παιδιά δεν ξέρω τι λέτε πάντως σύμφωνα με τα στατιστικά η μικρή μανταρίνια έχει ξεφύγει για τα καλά!μμμ… και απο τι βλέπω ακολουθεί σχετικά επικίνδυνα η ιερά μονή στομίου!!πιστεύω θα περιμένουμε μεγάλες ανατροπές μέχρι το τέλος.καλή συνέχεια παιδιά!!!

      Μου αρέσει!

    1. σ’αυτο έχεις ένα δίκιο.πράγματι μερικά στατιστικά αντί να μένουν στάσιμα η να αυξάνονται, μειώνονται.ο υπεύθυνος τι έχει να μας πεί;

      Μου αρέσει!

      1. απλώς μου φάνηκε κάποια στιγμή οτι κάτι δεν πήγαινε καλά με τα νούμερα.ωραία λοιπόν.δεν σταματάμε παιδιά.ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!!!

        Μου αρέσει!

  2. λοιπόν το τσάκωσα το σφάλμα.καλά πως μπορεί η ιερά στομίου να είναι 20% και ξαφνικά να πηγαίνει 19 και κάτι;δεν ξέρω πως λειτουργεί η συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο.

    Μου αρέσει!

    1. Επειδή τα αποτελέσματα φαίνονται με ποσοστά και όχι με ψήφους γιαυτό έχουμε αυτή τη μείωση…

      Απλά ψηφίστηκαν κάποιες άλλες φωτογραφίες οπότε το ποσοστό μειώθηκε…

      Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα και με αριθμό ψήφων ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια και θα υπάρχουν και περισσότερα στοιχεία στην περίπτωση που κάποιος αμφισβητήσει την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων

      Μου αρέσει!

      1. αα ωραία ευχαριστούμε perpatiti για την διευκρίνηση.αρα παιδιά συνεχίζουμε και ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ δεν σταματάμε, δεν σταματάμε!!!

        Μου αρέσει!

  3. μπορουμε να ψηφιζουμε κ απο αλλες ομαδες φωτογραφιες η επειδη ψηφισαμε απο καποια συγκεκριμενη και 1 φορα δεν μπορουμε και 2η?ενα εχω να πω για την εικονα με την ιερα μονη στομιου:respect!ειναι απο τις πιο ωραιες φωτογραφιες που ειδα βεβαια δεν ψηφισα μονο αυτη αλλα αυτη ξεχωρισε!

    Μου αρέσει!

  4. Δεν καταλαβα πως ψηφιζουμε, παταω στην φωτο που θελω να ψηφισω αλλα δεν βγαζει κατι. Εν πασει περιπτωσει, εγω ψηφιζω 6.
    Ευχαριστω! Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!

    Μου αρέσει!

  5. Κι εγω την αθηνα ψηφισα,πηγαινοντας πολυ κοντρα στο κατεστημενο!!!!Αληθεια οφειλω να ομολογησω πως ακομα δεν καταλαβα γιατι γραφουν το ψηλα με «ι»!!!!

    Μου αρέσει!

  6. ολες οι φωτογραφίες είναι πολύ καλές, αλλά μου έκανε εντύπωση το Νο 10…μα καλά τι φοβερο timing ήταν αυτό?? κρίμα όμως γιατι δεν βλέπω να τα πηγαίνει πολύ καλα…..

    Μου αρέσει!

  7. Πάντως εγώ πιστεύω, άσχετα με τι ποσοστό έχει η καθεμιά φωτογραφία, ότι δεν είναι και πολύ σωστό, ενώ ακόμα διεξάγεται ο διαγωνισμός, η διοργανώτρια αρχή να ξεχωρίζει με αυτό τον εμφαντικό τρόπο 2 φωτογραφίες μόνο…

    Μου αρέσει!

    1. Πιθανότατα έχεις δίκιο, απλά επειδή από την αρχή οι δύο αυτές είχαν ξεχωρίσει και πλέον η διαφορά που έχουν αντικειμενικά δεν καλύπτεται και επειδή έχει περάσει και μία εβδομάδα ψηφοφορίας είπαμε να το κάνουμε έτσι κάπως σαν δεύτερο γύρω…αντί να το βάλουμε μετά που θα είναι και χρονοβόρο και πιθανόν βαρετό! οι ενστάσεις δεκτές ζητάμε κατανόηση θα βελτιωθούμε στη συνέχεια

      Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...