Καλή ψήφο!

Τα ολόχρυσα κλουβιά μας αν βαρεθεί ο καθένας και βγει από αυτά μπορεί να πάμε μπροστά προσωπικά, οικογενειακά και εθνικά…να βγούμε από τις άχαρες ζωούλες μας!Ή μάλλον να τις αγαπήσουμε λιγάκι!

Καλημέρα και καλή ψήφο σε όλους μας!

4 σκέψεις σχετικά με το “Καλή ψήφο!

 1. Δανειολήπτες σε απόγνωση

  Ένα site που απευθύνεται σε υπερχρεωμένους για να ενημερωθούν για τα δικαιώματά τους και τους τρόπους άμυνας εναντίον των ληστρικών – τοκογλυφικών τραπεζών, των εισπρακτικών εταιριών και των τοκογλύφων, που κάνουν χρυσές δουλειές στις μέρες μας.

  http://www.daneia-kartes.zedo.gr

  .

  Μου αρέσει!

 2. Άσχετο με τα πολιτικά συμφραζόμενα αλλά η φράση «να χετε υπόψιν σας μια μέρα θα σας φάω, όλους εσάς οπού κοιτάτε τη δουλειά σας…» μου θύμισε μια ιστορία που είχα ακούσει για ένα πραγματικό γεγονός το οποίο είχε συμβεί πριν πολλές δεκαετίες. Σ΄ένα χωριό λοιπόν της Ελλάδας, μια γυναίκα που δεν μπορούσε εκ γενετής να περπατήσει, δηλητηρίασε τα κόλυβα του επικείμενου μνημοσύνου. Αποτέλεσμα, να πεθάνει μεγάλος αριθμός ανθρώπων. Το δικαστήριο απεφάνθη την εσχάτη των ποινών, θάνατο. Παραμονές της απόδοσης της «τιμωρίας» ο ιερέας του χωριού πήγε να τη δει παίρνοντας μαζί του το πετραχήλι του. Ωστόσο έμεινε εμβρόντητος από την αμετανοησία της γυναίκας και τη δήλωσή της «καλά να πάθουνε, αυτό τους άξιζε». Στα γιατί του ιερέα η απάντησή της ήταν καταλυτική: «κανείς δε με ρώτησε ποτέ αν είμαι καλά, αν έχω ανάγκη από κάτι, κανένας δεν ερχόταν να μου πει καλημέρα…».
  Όλοι «κοιτούσαν τη δουλειά τους». Εμείς άραγε τι κάνουμε;

  Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s