Πρόσκληση Εκδήλωσης για το 1821

Πρόσκληση στην εκδήλωση μας με θέμα: «το ’21 και εμείς», αυτό το Σάββατο 19-3-11, στις 19.00
Για νεότερα, περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις μείνετε συντονισμένοι στο antirisis.wordpress.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στοantirisisblog@gmail.com
Η διεύθυνση του Πνευματικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου «ο Παντοκράτωρ» είναι: Ήβης και Ναϊάδων γωνία (χάρτης 1 ή 2)
Πρόσβαση με το λεωφορείο 126 από τον Σταθμό Συγγρού-Φιξ του Μετρό.
Κατεβαίνετε στάση «Τερψιχόρης» και πάτε προς τα πίσω, η πρώτη διασταύρωση που θα συναντήσετε είναι η Ήβης Αθανασιάδου, πάτε δεξιά 30μέτρα, στο αριστερό σας χέρι είναι ο Παντοκράτορας.
Εναλλακτικά με το Τραμ, αποβιβάζεστε στάση «Παναγίτσα». Έχοντας στο αριστερό σας χέρι την Εκκλησία, ακριβώς μπροστά σας είναι η Αφροδίτης, πάτε ευθεία και σε 100μέτρα θα συναντήσετε την Ήβης, δεξιά 30μέτρα είναι ο Παντοκράτορας.

14 σκέψεις σχετικά με το “Πρόσκληση Εκδήλωσης για το 1821

  1. Και ενόψει της εθνικής εορτής που πλησιάζει την άλλη εβδομάδα είναι μια καλή πολύ ευκαιρία και για τους εκπαιδευτικούς να πάρουν ιδέες για το τι να λένε στους μαθητές τους…

    Μπορεί κάποιος να πει η να δώσει ένα λινκ με ορισμένες πληροφορίες για τον ομιλητή;

    Μου αρέσει!

  2. Μπράβο ρε παιχταράδεςςςςςς!!! έτσι γερά! δεν γουστάρουμε!!! σ’ αυτό το μπάχαλο που ζούμε, στα άδεια όνειρα που μας παρέδωσαν, πολύ απλά έχουμε τουλάχιστον το δικαίωμα να αποφασίζουμε για τις τύχες μας…όσο γίνεται! γι’ αυτό δεν θέλουμε ψέμματα σ’ αυτήν την ιστορία… ωραία πρωτοβουλία, καλή προετοιμασία απλά, άνετα, ουσιαστικά!

    Μου αρέσει!

  3. Απίστευτη ομιλία!!!
    Συγχαρητήρια πάαααραααα πολλά σε όλους που οργάνωσαν και κόπιασαν!!!!! Άξιζε κάθε σας λεπτό που αφιερώσατε!
    Απίθανη ιδέα, απίστευτο βιντεάκι (ιδιαίτερα συγχαρητήρια και γι’ αυτό σε όλους!)…και η ομιλία αυτή καθ’ εαυτή του κ.Καργάκου, χαρακτηριζόταν από γνώση, ορθή ενημέρωση και έδωσε αυτό που λείπει σε αυτή τη χώρα σήμερα: Ελπίδα!!!

    Πραγματικά πολλά μπράβο σε όλους!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...