Έλληνες ξυπνήστε!!!

12 σκέψεις σχετικά με το “Έλληνες ξυπνήστε!!!

 1. Και μετά τη χούντα του Παπαδόπουλου ήρθε η χούντα του Ιωαννίδη. Άρα κακώς οι νέοι αντέδρασαν τότε. Με τη λογική αυτή ας κάτσουμε στον αναπαυτικό μας καναπέ και ας απολαύσουμε την καταστροφή της Ελλάδας. Και δεν μιλώ για οικονομική μόνο καταστροφή. Αλλωστε όσοι μαζεύονται στο Σύνταγμα στην ουσία ζητούν την χρεοκοπία άρα την οικονομική καταστροφή. Επίσης φίλε μου Κωνσταντίνε συμφωνώ ότι ανάμεσα σ αυτούς που κατεβαίνουν στο Σύνταγμα βρίσκονται και καλοβολεμένοι, διπλοσυνταξιούχοι κτλ. Όμως δεν είναι όλοι έτσι. Και στο κάτω κάτω έχουν όλοι δικαίωμα και υποχρέωση να απαιτήσουν μια καινούργια αρχή. Μια αρχή που θα φ΄ρει τη χώρα να ναι και πάλι εθνικά υπερήφανη και όχι υπόδουλη στις ορέξεις του καθ ενός. Ας απαιτήσουμε λοιπόν όλοι μια χώρα με ισονομία, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια και παιδεία. Κάλιο αργά παρά ποτέ.

  Μου αρέσει!

 2. όσοι συναντιούνται στο σύνταγμα θέλουν να πουν στους 300 να παίξουν μπάλα και να σταματήσουν να ξεπουλάνε τη χώρα και δεύτερον πως είναι παντελώς άχρηστοι…

  Μου αρέσει!

 3. Γνήσια αγανάκτηση, πιστεύω, των ανθρώπων, είτε φέρει αποτέλεσμα είτε όχι τουλάχιστον ξεσπάει ο κόσμος. Δυστυχώς κάποιοι δεν άργησαν να την καπηλευτούν με τις «συνελεύσεις» και τις «επιτροπές» τους. Αν πηγαίνει κανείς εκεί ας προσέξει αυτές τις νέες «κινητοποιήσεις», δεν ξέρω πόση γνήσια αγανάκτηση υπάρχει σ’ αυτές.

  Μου αρέσει!

 4. Εδώ νομίζω χωρά συζήτηση ότι είμαστε η πρώτη ηλεκτρονική κίνηση για να αφυπνηστούμε και να απαιτήσουμε κάτι διαφορετικό.
  Στο μονο που προβληματίζομαι με τους αγανακτισμένους είναι ότι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει ότι εκτός απο τους 300 της βουλής πρέπει να αλλάξουμε και εμείς!

  Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s