Ώθηση: Πατίνια για προώθηση ;)!

Η ομάδα Ώθηση οργανώνει ένα αθλητικό γεγονός με την ονομασία  «Ώθηση Extreme 504 km». To γεγονός αυτό  θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου 2011 με αφετηρία το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας και τερματισμό στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης περίπου στις 6 Αυγούστου 2011. Περιλαμβάνει την διάνυση 504 χιλιομέτρων μέσω  της Εθνικής οδού με πατίνια( in-line skates).  Οι συμμετέχοντες στη διαδρομή αυτή θα είναι 13 άτομα ( 4 από Θεσσαλονίκη και 9 από Αθήνα). Θα υπάρχει υποστήριξη από 3 αυτοκίνητα και 5 άτομα οδηγούς και υπεύθυνους διαφόρων εργασιών υποστήριξης καθώς και ενός camera man.  Οι συμμετέχοντες είναι αθλητές έμπειροι και προετοιμάζονται αρκετό καιρό υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών από το εξωτερικό.

Ένα βιντεάκι από την δεύτερη μέρα της προσπάθειας των παιδιών!

 

10 σκέψεις σχετικά με το “Ώθηση: Πατίνια για προώθηση ;)!

  1. παίδες για όσους δεν το έχετε καταλάβει ο γνωστός σε πολλούς απο εμάς john kou (ο οποίος ήταν στο beach party μας) είναι η ιδέα αυτής της προσπάθειας.
    Τον περιμένουμε πίσω να μας γράψει τις εμπειρίες του!!

    Μου αρέσει!

  2. Καλησπέρα Παίδες!! Είμαστε στη θέση κλειδί, 25-28 χιλιόμετρα απο την θεσσαλονίκη! Απίστευτη εμπειρία, τρελή περιπέτεια και δυνατά συναισθήματα! Το απόγευμα τερματίζουμε και το βράδυ θα είμαστε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Antenna. Ευχαριστώ για την υποστηριξή σας και στην προβολή της ταινίας που θα φτιάξουμε, είστε όλοι προσκεκλημένοι!!!

    keep Rolling!!!

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...