Ο καιρός μας είπε πως για να γίνουν τα φετινά κάλαντα θα βάλει τα καλά του και θα είναι μαζί μας. Θα φορέσει τη συννεφιά μιας και του πάει τέτοια εποχή.
Ζεστάναμε φωνές, κουρδίσαμε τα μουσικά όργανα, ξεσκονίσαμε τις παρτιτούρες μας, πήραμε το καλαντόσημό μας και είμαστε έτοιμοι να καλαντίσουμε παρέα! Λοιπόν;;;Να τα πούμε; ΝΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!
Ραντεβού στο Σύνταγμα, στην έξοδο του μετρό μπροστά στη Βουλή.
Αύριο Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 14:00!
Τα λέμε στο μετρό και κατέβαίνουμε στο Μέγαρο Μουσικής για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί παραδοσιακά κάλαντα σε παραλλαγές από όλη την Ελλάδα στις γειτονιές του Ζωγράφου.
Τα λέμε όλοι εκεί! φάλτσοι, φωνάρες, οργανοπαίχντες, τραγουδιστές, φίλοι γνωστοί και άγνωστοι! αν δεν έχεις κέφι έλα θα σε φουλάρουμε! Μαζί θα καλαντίσουμε!Καλή αντάμωση!
θα είμαι κι εγώ νοερώς μαζί σας!
κανονίστε να ακουστείτε μέχρι τις Σέρρες!!!
και … μην ακούσω καμιά παραφωνία!
εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να δώσετε πολλή χαρά!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
έχω την εντύπωση πως το antirisis μπορεί να έχει κάνει κάποια καλά πράγματα, αλλά για μένα το πιο εμφανές είναι ότι οι γειτονιές της Αθήνας αλλά πολλά παιδιά της, έμαθαν ότι υπάρχουν κι άλλα υπέροχα κάλαντα εντός από το καλην ημέραν άρχοντες!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Έλα ρε ομάδα…πάμε γερά!!!!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Πως θα κάνουμε πορεία χωρίς τον Γ.Π. ;;;;
😉
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Γ.Α.Π;;;;
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
όχι σκέτο Γ.Π. 🙂
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Μήπως εννοείς εμένα; (εντάξει είμαι λίγο ψώνιο, αλλά ο άνθρωπος δεν αλλάζει)
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Όλα τέλεια πήγαν…
Δώσαμε ιδιαίτερη χαρά σε πολλούς με τη παρουσία μας!!
Να είστε όλοι καλά εύχομαι!!
Καλά Χριστούγεννα!!
(Και ραντεβού τη Πρωτοχρονιά,ε;:))
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
respect ευθύμη! Πολύ όμορφα τα περάσαμε. Με το καλό και την πρωτοχρονιά! να δώσουμε ακόμα περισσοτερη χαρά. Αν και τελικά νομίζω πως παίρνουμε εμείς περισσότερη παρά δίνουμε….!
συγχαρητήρια σε όλους! οργανοπαίχτες και μη. ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους «μουσικούς» (ερασιτέχνες ή μη δεν έχει σημασία!) που έτρεξαν για τις συγχορδίες και γενικότερα ανέλαβαν την ετοιμασία των οργάνων!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
» τελικά νομίζω πως παίρνουμε εμείς περισσότερη παρά δίνουμε….! »
Η πιο σοφή κουβέντα!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
όποιος έχει φωτογραφίες βίντεο ή ότι άλλο υλικό από τα σημερινά κάλαντα ας το στείλει να το μοιραστεί και με τους υπόλοιπους…πριν να είναι έτοιμο το κλασικό βίντεο με τις μοναδικές λήψεις που δεν του ξεφεύγει τίποτα!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Που θες να στείλω τις φώτος???? Μιχάλης Δημητρίου
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
ή στο mail του blog… ή ξέρεις που αλλού…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Θα διαφωνήσω δεν πήραμε πιο πολύ απ ότι δώσαμε… ή μπορεί μεν να πήραμε πολύ χαρά αλλά δώσαμε κιόλας. Είδα πολλούς να δακρύζουν κι σίγουρα αυτό δεν είναι λίγο.
Ήταν πολύ ωραία, το ευχαριστηθήκαμε (τουλάχιστον εγώ), χαρακτηριστικό παράδειγμα; ότι τελικά ενώ είπαμε να το σκορπίσουμε μετά από 5 ώρες πορείας μιας και χάσαμε τα νταούλια, βρεθήκαμε μια ομάδα παιδιών στην Ερμού μόνο με διάθεση ένα ακορντεόν, μια κιθάρα, ένα τουμπελέκι και μια μελόντικα και δεν λέγαμε να σταματήσουμε:)
Πάντα όρεξη να υπάρχει! Αναμένουμε υλικό…
Μου αρέσει!Μου αρέσει!
Συγχαρητήρια σε όλους! Πρωτίστως στους οργανωτές.
Εύχομαι και του χρόνου, να μην αποκάμετε.
Μήνυμα χαράς, υετός δροσιάς!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!