Δείτε και φιλοσοφίστε!!!! (video)

Φίλε αν αγαπάς τον ευατό σου και την κοινωνία σου σε παρακαλώ να δεις το παρακάτω βίντεο. Αξίζει απ όλες τις απόψεις, διαθέστε απλώς λίγο χρόνο!

3 σκέψεις σχετικά με το “Δείτε και φιλοσοφίστε!!!! (video)

 1. εντάξει ωραίο είναι. Όμως ουσιαστικά δεν προτείνει κάποια λύση για κάποιο σημαντικό πρόβλημα (για τη κρίση ξέρω γω). Αυτός ο κύριος μιλάει σε κάποιο συνέδριο για διοίκηση επιχειρήσεων και το θέμα τους φαίνεται να είναι πως θα προωθήσουν τον τουρισμό. Μέχρι εκεί. Το ότι τα λέει ωραία είναι άλλο θέμα.

  Μου αρέσει!

 2. Πραγματικά πολύ φιλοσοφία εξωγήινε νοσταλγέ,αν την αντιμετωπίσουμε λίγο open-minded και φύγουμε από τα στενά όρια του branding.
  Είναι σπουδαίο από μια εισήγηση σε ένα συνέδριο διοίκησης επιχειρήσεων να απορρέουν διδάγματα ζωής που αφορούν τον καθένα προσωπικά,αλλά και ως μέλος μιας ομάδας,μιας κοινότητας,ενός έθνους.
  Για να να καταφέρει κάποιος να επιτύχει ουσιαστικά(όχι κοινωνικά αλλά εσωτερικά,να νιώσει πως εκπληρώνει το πεπρομένο του),για να κάνει σπουδαία πράγματα πρέπει να νιώθει σπουδαία.
  Για να νιώσουμε σπουδαία πρέπει να ψάξουμε στο DNA μας(προτιμώ στη ψυχή μας),να πιστέψουμε σε αυτό,να το αποδεχτούμε,να αναρωτηθούμε ως »τρελοί» το γιατί θέλουμε να αναγεννηθούμε και τότε θα βρούμε το πώς και το τί.
  Το γιατί να αλλάξεις μια τελματωμένη κατάσταση(ιδίως όταν μοιάζει με τελειωμένη υπόθεση) έχει να κάνει με τρελούς!Και προσοχή!Μη μείνουμε στη κορυφή του παγόβουνου.Να ερευνήσουμε σε βάθος
  Επίσης,είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να γίνουμε απλοί.Και το απλό είναι το δύσκολο.Θέλει σκληρή δουλειά.Το να ξεμπλέξεις το κουβάρι και να το τακτοποιήσεις με τέτοιο τρόπο που δε θα ξαναμπλεχτεί και θα είναι διαθέσιμο να το αξιοποιήσεις είναι το μυστικό.Και από..κουβάρια νομίζω όλοι μας κουβαλάμε μπόλικα.Όσα περισσότερα ξεμπλέξουμε,τόσα περισσότερα θα επιτύχουμε.
  Για την πορεία μας ως έθνος μια και μόνο πρόταση τα λέει όλα.
  »Πρέπει να έχουμε την ίδια απάντηση στα ερωτήματα ποιοι είμαστε,από που ερχόμαστε,που πάμε,γιατί κάνουμε ότι κάνουμε και πώς το κάνουμε και όλα αυτά πρέπει να είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους ώστε να είμαστε παραγματικά όλοι σε κοινωνία μεταξύ μας.»
  Μια σπουδαία ομιλία.Μια πραγματικά απλή ομιλία.

  Μου αρέσει!

 3. Ειλικρινά,εξωγηινε νοσταλγε,πολύ ωραίο!!!Πολύ ενδιαφέρον!!!Να μού πεις …πολλές φορές σε αιχμαλωτίζει και ο ομιλητής….αν και στην αρχη ειδα τα 29.29 λεπτά και να σου πω την αλήθεια σκέφτηκα να μην το δω..γιατι λεω θα είναι κανένα βίντεο για την οικονομική κρίση και θα »μαυρίσει» η καρδιά μας…οχι οτι αποφεύγω να παρακολουθώ τετοια βιντεο…αντιθετως….αλλά δεν μού αρέσει να ακούω συνέχεια την περιγραφή…την αιτία….του »προβλήματος»
  Μ’άρεσε εκείνη η εικόνα με το τενεκεδάκι που εμφανιζόταν στην αρχή και με τις φράσεις που έπαιζε μετά….και κατέληγε πως »το μήλο της Μεσογείου είναι η Ελλάδα»……

  Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s