Ας κάνουμε την κρίση ευκαιρία!

Ας κάνουμε την κρίση ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι, ας αντεπιτεθούμε με καλό, ίσως να είναι η αρχή μιας ομορφότερης ζωής. Ότι και να προκύψει αν είμαστε ενωμένοι θα περάσει πιο εύκολα αρκεί να ξεπεράσουμε τον ατομικισμό μας!

7 σκέψεις σχετικά με το “Ας κάνουμε την κρίση ευκαιρία!

  1. Τι όμορφο να βοηθάς κάποιον άγνωστο χωρίς να περιμένεις κανένα αντάλαγμα! Κι εκείνος με τη σειρά του κάποιον άλλον, και ο τρίτος έναν τέταρτο … και έτσι να γίνεται μια αλυσίδα αθόρυβης ανθρωπιάς…!

    Μου αρέσει!

  2. Μέσα στα σχολεία; Μακάρι… Μέχρι τότε έξω από τα σχολεία! Στον δρόμο! Απαραίτητος εξοπλισμός. 3-4 δικοί μας «Αντι-ρησίες» που να μη τους νοιάζει τί λέει ο κόσμος. Λίγο τρελλοί δηλαδή. Φορητός υπολογιστής με αρκετές μπαταρίες, μηχανή προβολής, κάποια οθόνη (ό,τι βολεύει) και πρόχειρη ομπρέλλα-τέντα να σκεπάσει την παρέα. Τυπώνουμε κι ένα χαρτί με δυο λόγια για το τι παίζεται. Στήνουμε το τσαντήρι έξω από ένα σχολείο. Κρεμάμε και μιά αφίσσα ελκυστική π.χ. «Βάλε βαθμό στον εαυτό σου!!!» Και καλή όρεξη… Μπορούμε να το κάνουμε; Αν όχι μην κατηγορούμε τους πολιτικούς. Αυτοί κάνουν καλά την «δουλειά» τους. Εμείς τί κάνουμε;

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s