Η φίμωση των ΜΜΕ

Η φίμωση των ΜΜΕ είναι απερίγραπτη

ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΟΠΟΥ ΚΛΗΘΗΚΕ  ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ Ο κ.ΣΗΜΙΤΗΣ.

Μικρό το βίντεο να το δείτε,διότι δεν το είδατε,ούτε  έγινε λόγος στην
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ασφαλώς.

3 σκέψεις σχετικά με το “Η φίμωση των ΜΜΕ

  1. Δεν καταλαβαίνω, είδα το βίντεο και δεν κατάλαβα το λόγο που έπρεπε να το δω… Όλοι τώρα αρχίζουν και παριστάνουν τις αφθεντίες… Ακόμα και οι Γερμανοί… Ποιά είναι η κοπέλα; Τί εκπροσωπεί… Εγώ γιατί πρέπει να το δω… Δεν καταλαβαίνω…

    Μου αρέσει!

  2. ότι είναι περίεργο ο άνθρωπος που είναι κατα πολύ συμμέτοχος σε για αυτήν την κατάσταση να μιλά για λύσεις κλπ; Δεν είναι περίεργο που δεν αναφέρουν οι τηλεοράσεις για τις αντιδράσεις του κόσμου (έτσι για να νιώθουμε πως οι υπόλοιποι τα βλέπουν όλα οκ και εμείς είμαστε οι περίεργοι) Δυστυχώς τρελουκα αυτός ο άνθρωπος δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται και δεν μιλώ πολιτικά!

    Μου αρέσει!

  3. Αγαπητέ προσκυνητή, στο πολίτευμα της δημοκρατίας πάντα υπάρχουν λύσεις. Το ότι ο κόσμος αντιδρά είναι νομίζω πασίγνωστο! Εγώ καθημερινά βλέπω εκατοντάδες κινήματα υπέρ της Ελλάδας παγκοσμίως! Θεωρώ λοιπόν πως η προβολή διαφόρων τέτοιων μεμονωμένων γεγονότων πλήττει την κοινωνική συνοχή και αναδεύει καταστάσεις μίσους από τον πυθμένα της ελληνικής κοινωνίας. Κανένας άνθρωπος δεν είναι μόνο αυτό που φαίνεται. Τον συγκεκριμένο, δεν τον γνωρίζεις (υποψιάζομαι) οπότε δεν μπορείς να τον θίγεις. Έκανε λάθη αλλά είναι άνθρωπος όπως όλοι μας! Και επιτέλους φτάνει η κριτική στους πολιτικούς. Αυτοί χωρίς την ψήφο μας είναι ανίσχυροι. Προσωπικά πιστεύω πως η κρίση δεν είναι ούτε οικονομική, ούτε πολιτική! Πιστεύω πως είναι κοινωνική… Και πράγματι αν το καλοσκεφτούμε έτσι είναι. Εγώ λοιπόν θα προωθούσα ένα βίντεο όπου η κοπέλα στο βήμα δεν θα τα έχωνε στους πολιτικούς, αλλά στους μη σκεπτόμενους, τυφλούς, φλύαρους και πλανεμένους πολίτες που εδώ και μερικά χρόνια κοίταζαν την βολή τους. Και που στο κάτω κάτω ήταν αυτοί που εξέλεξαν τους κακούς πολιτικούς!

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s