Οι Ανα-ρωτώμενοι επιστρέφουν!

Οι Αναρωτώμενοι ξανά μαζί μας σε νέες εκπομπές! Η αγαπημένη διαδικτυακή εκπομπή στο δικό μας antirisis.wordpress.com όσο μπορούμε πιο συχνά. Συναντάμε, γνωρίζουμε προσωπικά και συζητάμε με μορφές ανθρώπων που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας. Μορφές οικείες, προσιτές, με μεγαλειώδη απλότητα και με άγνωστες πτυχές, είναι πρόθυμοι να μοιραστούν με όλους εμάς τις δικές τους αντι-ρήσεις! Σε μια προσπάθεια προβολής της ελπίδας που βάζει φωτιά και πατάει γκάζι για να μην την εγκαταλείψουμε, σε όποιο μετερίζι βρισκόμαστε. Καλή αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια!

Είδαμε την καταπληκτική θεατρική παράσταση «η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Οι Ανα-ρωτώμενοι τον συνάντησαν και καταγράφουν με το φακό τις αντι-ρήσεις του. Δείτε παρακάτω την αποκλειστική συνέντευξη.

2 σκέψεις σχετικά με το “Οι Ανα-ρωτώμενοι επιστρέφουν!

 1. Ωραία μας τα είπε ο Σπύρος. Και μπράβο του. Έχει δίκιο σε πολλά σημεία, θα συμφωνήσω μαζί του!
  Θα παραθέσω και μια πολύ σημαντική φράση του από συνέντευξη. Φράση που αναφέρεται σε μια κοσμοαντίληψη, που προτιμούμε να αγνοούμε. Ειδικά τώρα αυτή την περίοδο.
  «Καμία εξουσία δεν μπορεί να μας καλυτερέψει τη ζωή, η ματιά μας για τη ζωή θα αλλάξει και τη ζωή μας»

  Πάντως, δυσκολεύομαι να δεχτώ το ότι δέχεται να παίρνει τόσα χρήματα από την τηλεόραση. Και μάλιστα το κρατικό κανάλι. Δεν μου πάει με τίποτα. Ακόμη και αν τα διαχειρίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

  Μου αρέσει!

 2. Εμένα μία άλλη φράση του μου αρέσει «..η Ελλάδα επιβιώνει από ένα 7-8% Ελλήνων..», δεν θα σχολιάσω τα ποσοστά καθώς δεν είναι αυτό το βάθος της πρότασης, ας ενωθούμε και εμείς μαζί τους ώστε να γυρίσει ο τροχός!

  Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s