Καλές μας εκλογές..

Και αναρωτιέται κανείς χωρίς να έχουμε το πολίτευμα της Δημοκρατίας αλλά αυτό της κομματοκρατίας – φεουδαρχίας κτλ..
Τρέχουν τα καημένα τα παιδάκια να υποστηρίξουν τη Ν.Δ, το Πασόκ,τους ανεξάρτητους,το Κκε νομιζοντας οτι θα αλλάξουν ή θα σώσουν αυτοί κάτι από το χαμένο εαυτό τους…και…?Βρέθηκε κανείς ανιδιοτελής?Ωφελιμοθηρία ατομική όπως λέει ο Κύριος Γιανναράς…και τα αμόρφωτα παιδάκια τρέχουν για να βγάλουν βουλευτές και τρέχουν στα καφενεία με υποψήφιους επαγγελματίες!Όχι…καλά να πάθουμε!Όλα είναι τελικά θέμα παιδείας!Καλές μας εκλογές…

Ευχαριστούμε το φίλο Θ.Α.

4 σκέψεις σχετικά με το “Καλές μας εκλογές..

 1. Ωστόσο, ο κ. Γιανναράς, με βαθιά φιλοσοφικό ύφος, σύστηνε προ ημερών την με σιχασιά ψήφιση της γνωστής «φεουδαρχίας».
  Θα το πω Αγγλιστί, έτσι για σπάσιμο, επειδή μάλλον καταντά υποκρισία ο αυτού του τύπου αφ’ υψηλού ελληνισμός του κ. Γιαν. και των καλλιεργημένων φίλων του..:
  We ‘ve had ENOUGH, κύριοι. WE’VE HAD ENOUGH!!!
  Όλη αυτή η άψογη κριτική θα μπορούσε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γίνει κάτι πιο πρακτικό;
  Κάτι. Οτιδήποτε που να μπορεί να γίνει απλά υπαρκτό…;;;
  Λέμε, τώρα…

  Μου αρέσει!

  1. Πότε πρότεινε αυτό που λες; Θα σου συνιστούσα να ξαναδιαβάσεις το άρθρο στο οποίο αναφέρεσαι. Άμα δεν καταλαβαίνεις κάτι καλύτερα μην το αναπαράγεις ελλιπώς και λανθασμένα. Αν υπονοείς ότι ο Γιανναράς παρότρυνε τον κόσμο να ψηφίσει ΝΔ, εκτίθεσαι ελαφρώς. Φιλικά…

   Μου αρέσει!

   1. Διαβάζοντας τα σχόλια στο http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathpolitics_1_22/04/2012_438748, μπορεί κανείς να καταλάβει πολύ καλά τι έργο διαφώτισης -ως προς το θέμα- παράγει ο κ. Γιανναράς με το συγκεκριμένο άρθρο. Λυπάμαι αν απομυθοποιώ τις φιλοσοφικές και συγγραφικές του δεξιότητες, αλλά επαναλαμβάνω, νομίζω ότι είναι τόσο «καιρός του ποιήσαι» πια για όλους μας (εντελώς ΟΛΟΥΣ), ώστε κάτι τέτοια άρθρα να φαντάζουν σπαρακτικά άκαιρα και παρωχημένα, απ’ όπου κι αν προέρχονται.

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s