Σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ!

Και θα κλάψω και θα φοβηθώ όχι όμως για τους πληρωμένους τρομολάγνους, όχι για τα σκυλιά που γαβγίζουν για να μπούμε όλοι στο μαντρί τους, αλλά για τις επιλογές που μου γεννά η ελευθερία μου!

7 σκέψεις σχετικά με το “Σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ!

   1. όχι πλάσμα μου, δεν είμαι εδώ για να κάνω μαγικά…έχετε την απόλυτη ελευθερία εσείς να επιλέγετε, δεν νοθεύω τα αποτελέσματα…αν είστε δεκτικοί θα γνωρίζετε το θέλημά μου.

    Μου αρέσει!

  1. Το θέλημά σου είναι τόσο πατρικό και καθοδηγητικό που το καταλαβαίνουν όλοι. Τα μη καί μη είναι ξεκάθαρα. Η άλλη όψη των Μ Μ Ε. Στροφές στο ίδιο ποιηματάκι. Πάντα για το καλό μας…

   Μου αρέσει!

 1. ….μερικές φορές αναρωτιέμαι αν έχουμε 2 προσωπεία σαν λαός, ένα εκείνο που δοξάζουμε και υμνούμε τους αγώνες των παλαιότερων και καυχιόμαστε για αυτούς σαν να τους κάναμε εμείς οι ίδιοι , που με τόσο πείσμα και αρετή δεν λογάριασαν το κόστος της ήττας όποιο και αν ήταν αυτό, γιατί υπήρχε πίστη ότι μάχονται για κάτι δίκαιο,ανώτερο και για κάτι υπέρτατο την ελευθερία αυτών αλλά το πιο σημαντικό των επόμενων γενεών,για να τις βοηθήσουν να χτίσουν κάτι καινούριο, πιο υγειές και ιδανικό και το άλλο προσωπείο εκείνο του χαρακτήρα που κοιτάει λοξά εκεί και δω,που ζυγίζει ποιός θα του διασφαλίσει το άμεσο και πενιχρό συμφέρον για να του κλείσει το μάτι πονηρά και να υιοθετήσει με μιας την λογική του…..λοιπόν είναι ευκαιρία να σταματήσουμε να βαυκαλιζόμαστε και να αποδείξουμε αν είμαστε συνέχεια ενός ξεχωριστού έθνους με άλλη φιλοσοφία και κουλτούρα.το μόνο που δεν θέλω είναι να γυρίσει το παιδί μου και να με ρωτήσει γιατί δεν διασφάλισα τον μελλοντικό μισθό του και μόρφωση και έκρινα μονάχα με γνώμονα μόνο τον δικό μου μισθό.Στο διάλο ο μισθός μου που ειλικρινά τόσο έχω ανάγκη…αν και δεν νομίζω να μου τον κόψουν και αυτόν και ξέρω τον λόγο….πως αλλιώς θα τους πληρώνω…..

  Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s