Οι Αντι-Ρήσεις στο Ράδιο Αρβύλα!

12 σκέψεις σχετικά με το “Οι Αντι-Ρήσεις στο Ράδιο Αρβύλα!

 1. Πολύ ωραίο το βίντεο πραγματικά!! Συγχαρητήρια στα παιδιά που το σκέφτηκαν, το έφτιαξαν και φυσικά μπράβο στο Ράδιο αρβύλα που το μετέδωσε..! Συγχαρητήρια και πάλι!

  Μου αρέσει!

 2. Μπορώ να πω ότι είναι τουλάχιστον συγκινητικό!Κοίτα να δεις καμιά φορά αν κάτι είναι καλό αξιολογείται από πολλούς!Συγχαρητήρια άλλη μια φορά και στην ιδέα και στην υλοποίηση!

  Μου αρέσει!

 3. χαχαχα μια αφορμή για να ξανασυγχαρώ τα παιδιά που εργάστηκαν.

  Όσον αφορά το ότι δεν γίνεται κάποιος λόγος στο blog θα ήθελα να πω πως δεν με πειράζει για τους εξής λόγους:
  1) Τίποτα απ ότι κάνουμε δεν το κάνουμε για να προβληθούμε ή τουλάχιστον αν πολλές φορές μας πιάνει το απ αυτό να γίνουμε διάσημοι και γνωστο ί:) μάλλον καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν κερδίζουμε κάτι απ αυτό(και μόνο).
  2) Μέσα στους στόχους μας είναι να δίνουμε μηνύματα ελπίδας και δώσεις παρακίνησης προς δράσεις και αντιδράσεις σε μας και στους γύρω μας. Έτσι λοιπόν είμαι χαρούμενος που μια ωραία δουλειά έτυχε προβολής και παρουσιάστηκε και σε κόσμο που σε καμιά περίπτωση δε θα έμπαινε εδώ μέσα.
  3) Αν γίνεται κάτι που αξίζει και έχει ουσία αργά η γρήγορα θα γίνει γνωστό.

  Όμως θα ήθελα να πω ότι θα προτιμούσα να είχε γίνει μια αναφορά ή μόνο να μην είχε κοπεί το τέλος γιατί:
  1)Κάποιοι άνθρωποι (και δεν ήμουν μέσα σε αυτούς) εργάστηκαν για να γίνει και θα ήθελα να τους ανταμείψουμε έστω με ένα «Γεια» (μεταφορά)
  2) Καλό θα ήταν για όλους μας όταν βλέπουμε κάτι-κάποιον διαφορετικό, να μην μένουμε μόνο στο περιεχόμενο αλλά να κάνουμε και τις απαραίτητες συστάσεις μπας και καταφέρουμε να βρεθούμε σε καμιά «γωνιά» της ιστορίας ή της κοινωνίας ή έστω της επικοινωνίας όλοι μαζί… και ότι προκείψει…. χαχαχαχα

  Μου αρέσει!

 4. Εἶναι ἐλπιδοφόρο ἕνα καλό μήνυμα νἀ βρίσκει φυσική ἀπήχηση. Νά τσουλάει μόνο του. Αὐτοκίνητο δηλαδή. Ἔπρεπε, τουλάχιστον γιά λόγους εὐγένειας, ν᾽ ἀναφερθεῖ ἡ πηγή. Δέν τίθεται θέμα ἀτομικῆς προβολῆς, ἀλλά συλλογικῆς προσπάθειας. Δέν ἔπεσε ἀπό τό φεγγάρι τό βιντεάκι. Ἄσχετα ἄν στήν παρέα ὑπάρχει καί ἐξωγήινος. Καί σ᾽ ἄλλα μέ ὑγεία!

  Μου αρέσει!

 5. Παιδιά το βίντεο ανέφεραν ότι τους το έστειλε κάποιος Δημήτρης v-power…
  Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε…μπορεί να το έσβησε αυτός το αντι-ρήσεις!!!δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γιατί ανέφεραν αυτόν που τους το έστειλε και είπε συγχαρητήρια στα παιδιά που το έφτιαξαν….

  Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s