Μνημόσυνο για τα 2 χρόνια του Σωκράτη

Αύριο Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012 στις 8:00 π. μ θα αρχίσει η Θεια Λειτουργία στους Αγίους Αναργύρους Ηλιούπολης και αμέσως μετά θα ακολουθήσει μνημόσυνο στην μνήμη του Σωκράτη.

Έζησε σαν ήρωας και πέθανε σαν ήρωας.

Ο Θεός να τον αναπαύει και να στηρίζει οικείους κα συγγενείς.

 

 

6 σκέψεις σχετικά με το “Μνημόσυνο για τα 2 χρόνια του Σωκράτη

  1. Ο Σωκράτης είναι ένας άνθρωπος που δεν πρέπει να ξεχνάμε και όπως μπορούμε να τον θυμίζουμε και στους άλλους.Είναι ίσως το πιο τρανταχτό παράδειγμα ότι όποιος ενοχλεί φεύγει από τη μέση! Ότι όλα είναι δρομολογημένα κάπως κι ό,τι πάει κόντρα σ’ αυτό το κάπως διαγράφεται από το χάρτη!Και με τη ζωή του αλλά και με το θάνατό του ο Σωκράτης άφησε μεγάλη παρακαταθήκη…Να ξυπνάμε όλοι και να μην δεχόμαστε αυτό το γεγονός σαν δεδομένο!Να πολεμάμε όπως μπορεί ο καθένας μπας και κάποια στιγμή αλλάξουν τα πράγματα…ξεκινώντας από τα μικρά, από τον εαυτό μας πρώτα.Ο Θεός να τον αναπαύει, να δίνει δύναμη στους δικούς του και σε μας να βάζει μυαλό και να μας εμπνέει αγάπη για αυτό τον τόπο και την αλλαγή του!

    Μου αρέσει!

  2. Δεν νομίζω…

    Εγώ θα βάλω αυτό και θα σας παρακαλέσω να μπείτε στο yutube να διαβάσετε και τα σχόλια των χρηστών…

    ΕλπίΖω Άρα Υπάρχω
    ΦωνάΖω Άρα Ζω

    Ωραίο στοιχάκι…

    Μου αρέσει!

  3. Δέν θά ξεχαστεῖ. Ἔγραψε στίς καρδιές καί στήν μνήμη. Ἔγραφε συνεχῶς μέ τό ἦθος του. Μέ τόν ἱδρῶτα του. Μέ τήν ἀλήθεια του. Μέ τήν ἀγάπη του. Αὐτά δέν ξεχνιοῦνται. Δέν χάνονται ποτέ!

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...