πανεπιστημιο

 

Με αφορμή την Γενική Συνέλευση των καθηγητών του Π.Τ.Δ.Ε οι φοιτητές αποφάσισαν να συμμετέχουν προκειμένου να εκφράσουν τις διαφωνίες τους σε ορισμένες αποφάσεις της συνέλευσης οι οποίες δεν προάγουν καθόλου τα συμφέροντά τους, αλλά αντίθετα τα βλάπτουν και θέτουν δίχως λόγο εμπόδια στη φοίτησή τους (εξυπηρετώντας μάλιστα άλλους σκοπούς και μέσω των συγγραμμάτων για παράδειγμα) Συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν υπογραφές φοιτητών του τμήματος, πέρα από τις παρατάξεις, από ανεξάρτητη κίνηση φοιτητών που ενδιαφέρεται ενεργά για το τμήμα προκειμένου:

1) να μην μειωθούν τα μαθήματα επιλογής και να μην αυξηθούν τα υποχρεωτικά.

2) να μην υπάρχει «οροφή» – πλαφόν στα μαθήματα επιλογής, δηλαδή, να μην υπάρχει όριο στον αριθμό των φοιτητών  που μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα.

3) όπως μέχρι τώρα, να ισχύει το δικαίωμα να κρατηθούν από τον φοιτητή τα μαθήματα επιλογής με υψηλότερη βαθμολογία και αυτά να προσμετρώνται στο πτυχίο.

Αύριο Πέμπτη 25 Απριλίου ώρα 10 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση των καθηγητών στην αίθουσα της Συγκλήτου στο κεντρικό κτίριο του Πανεπιστημίου.  

Είναι ανάγκη να ενεργοποιηθούμε, να το διαδώσουμε και να είμαστε όλοι παρόντες. Να στηρίξουμε τέτοιες ανεξάρτητες κινήσεις φοιτητών στον χώρο του Πανεπιστημίου!