2333333

Οι μέρες πλησιάζουν και οι τελευταίες εκκρεμότητες κλείνουν προκειμένου να είναι όλα ταχτοποιημένα για να μας εγγυηθούν μια αξέχαστη διαμονή και δυνατές εμπειρίες στα αγαπημένα μέρη της Θράκης που το καλοκαίρι γίνονται υπέροχα.

Ενημερώνουμε τους φίλους της παρέας για τα εξής:

την ποσότητα από τα σχολικά είδη που μας ζήτησαν την αγοράσαμε σε πολύ καλή τιμή, γι’ αυτό όποιος θέλει να φέρει κάτι από αυτά είναι δεκτό αφού τα είδη αυτά δεν πάνε χαμένα ποτέ, ωστόσο εμείς θα προτιμούσαμε να έδινε τα χρήματα για να καλυφθεί το ποσό που τα έχουμε προμηθευτεί και το οποίο φθάνει τα 1.100 ευρώ.

Επιπλέον, όποιος θέλει να φέρει τρόφιμα τα οποία είναι απαραίτητα κι αυτά για οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη στα μέρη αυτά μπορεί να το κάνει ώστε να τα πακετάρουμε και να τα ετοιμάσουμε για να τα έχουμε μαζί μας. Είναι όλα απαραίτητα και τα χρειαζόμαστε. Όσοι δεν μπορούν να έρθουν ας συμβάλουν αν θέλουν έστω με αυτόν τον τρόπο.

συγκεντρώνουμε και τα παρακάτω που χρειάζονται στη Θράκη για να τους τα πάμε

σχολικά τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, ξύστρες, σβήστρες, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, σελοτέιπ, ψαλιδάκια, κόλλες ούχου υγρές.

κούτες με γάλα νουνού και τρόφιμα, μακαρόνια,μπελτέ, λάδι, καφέ, ζάχαρη, αλάτι, σαπούνια.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ:

ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 20.00-21.30 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΤΑΦΥΓΗ

ΟΔΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ 66 ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΡΟ.