Να συλληφθεί ο Κραουνάκης!!

Τον Σταμάτη Κραουνάκη τον γνώρισα από τα τραγούδια του, τον συνέδεσα από την εκκεντρικότητά του που τον συνοδεύει στις εμφανίσεις του, με εξέπληξε η ταπείνωσή του όταν δουλεύοντας στην πρόβα μίας παράστασής του τον είδα να τον ταπεινώνουν και εκείνος να μην μιλά, αλλά νομίζω ότι εκτός από τα υπόλοιπα θετικά του, θα τον θυμάμαι για το θάρρος του για αυτήν του την δήλωση!Ξέρεις δεν είναι εύκολο όταν εργάζεσαι και εξαρτάσαι από ένα σύστημα να πάς κόντρα σε αυτό, να πάς κόντρα στο εύκολο ρεύμα! Θέλει κότσια!

Γνωρίζεις και εσύ πως τόσα χρόνια αν ήθελες σε μια εθνική εορτή να βγάλεις μια σημαία στο μπαλκόνι σου θα σε χαρακτήριζαν χουντικό, σήμερα ίσως Χρυσαυγίτης, αύριο κάτι άλλο θα βρεθεί, η ποινικοποίηση της συνείδησης σου δεν είναι τυχαία, άλλωστε λίγο ακόμα θέλουν ώστε να μεγαλώσουν μία δυο γενιές ακόμα χωρίς ταυτότητα, μετά θα είμαστε (αν όχι ήδη) σκέτο αριθμοί!

Για να σας προλάβω, για τα όσα αρνητικά του καλλιτέχνη επιτρέψτε μου να μην του τα κρίνω εγώ! Τα δικά μου είναι μύρια περισσότερα!
(Από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρης)

Αλλαγή

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Να συλληφθεί ο Κραουνάκης!!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s