Βολεμένοι απόγονοι ηρώων

10505347_351125311715739_6969284562363607432_n ellinoitalikospolemos_677211032

Τιμή στους ήρωες του ’40 που με πλήρη αυταπάρνηση έπεσαν στα πεδία των μαχών υπερ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος. Τιμή σ’ αυτούς που ακούραστα νύχτα και ημέρα έδωσαν τη ζωή, το σώμα, το αίμα τους για τη λευτεριά.  Εμείς σήμερα βολεμένοι απόγονοι ηρώων που κουραζόμαστε στις ατέρμονες σκέψεις, ανάπηροι να ενεργοποιηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να παλέψουμε. Δύσκαμπτοι και στρουνθοκαμηλίζοντες! ωχ! αδερφέ εγώ; ωχ! αδερφέ εγώ; τι έχω να κερδήσω; δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ! φαντάσου όμως να το έλεγαν και να το έπρατταν σε κάθε κίνδυνο αυτοί που είτε γνωστοί είτε άγνωστοι δεν είπαν εγώ κι εσύ είπαν εμείς με λόγο έμπρακτο και ξεκίνησαν να πολεμούν! καναπεδάκηδες εμείς σήμερα, μόνο like σε σχετικές εικόνες με την ημέρα στο facebook κάνουμε! και άσε το σήμερα, πες θα χαλαρώσουμε και θα αναπαυτούμε λίγο μέρα που είναι.

Το ότι είμαστε μονίμως επαναπαυμένοι πως κάποιοι άλλοι θα τρέξουν κάποιοι άλλοι θα πολεμήσουν κάποιοι άλλοι θα κάνουν αυτό που εμείς περιμένουμε πάντα έτοιμο για να το κρίνουμε! εμείς είμαστε μόνο για συναυλίες, ομιλίες, αγρυπνίες, λιτανείες, αγώνα στην καφετέρια, κρασί, κιθάρα και σουβλάκι! δίχως κόπο, δίχως έννοια, δίχως καμιά ευθύνη και πρωτοβουλία, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ!!!

και πάντα μας φταίνε οι μασόνοι, οι σκοτεινές δυνάμεις, όλοι αυτοί που θέλουν να μας καταστρέψουν! έχουμε παραδώσει τα όπλα! έχουμε ταϊσει το ΕΓΩΩΩ και περιμένουμε έτσι να περάσει η ζωούλα μας στο περίπου! σπουδές, δίπλωμα αυτοκινήτου, πτυχίο, στρατό, και βέβαια γάμο με την πρώτη ευκαιρία!  εκεί εξαντλείται ο ηρωισμός μας στην παντρειά! σαφώς δεν αμφισβητώ τους αγώνες και τις θυσίες του καθένα στην καθημερινότητά του ούτε υποτιμώ το γάμο σε καμία περίπτωση!

αλλά αν ο βαθύς σκοπός σε αυτά είναι το βόλεμα κάπου αλληθωρίζουμε! αλλά ο πόνος που έχουμε στο μυαλό μας και ματώνουμε ψυχικά και μόνο στο μυαλό μας! γιατί δεν έχουμε ζήσει ακραίες καταστάσεις ώστε να ηρεμούμε με τον φυσικό καθημερινό αγώνα που πληγώνει. Κι εμείς αντί να δυναμώνουμε, νομίζουμε πως πονάμε πιο πολύ!  γιατί; γιατί υπάρχουν δυνατότητες, μας προσφέρεται το πολύ κι εμείς διαλέγουμε μίζερα το λίγο, το φθηνό! δεν μάθαμε να είμαστε ακριβοί αλλά φθηνιάρικα, πρόχειρα και με παγαποντιές να τελειώνουμε με κάθε υποχρέωση του βίου! ναι αλλά η ζωή δεν είναι υποχρέωση ούτε καθήκον! καλά τώρα μας κάνεις και τον δάσκαλο; ούτε καν εεεντάξει αν αυτό καταλάβατε! στο καλό! καλή τύχη μάγκες! χαρείτε και συνεχίστε να κοιμάστε κοντόφθαλμα και μυωπικά! και για τα άλλα μη σκάτε, καλή καρδιά! δεν περιμένει από σας η ζωή τίποτα, μόνο από τους άλλους! εσείς είστε για καριέρα άσε τους άλλους να πολεμούν!  καθίστε να ακούσετε ομιλίες περί του πνευματικού αγώνα! αφήστε την πράξη και το έργο είναι για τους τρελούς! αυτούς που δεν τους νοιάζει η αναγνώριση παρα η μάχη!η εσωτερική! τα φιλιά μου! αν όχι εσείς ποιοί; αν όχι τώρα, πότε;

σιγά σιγά όλα θα τα παλέψουμε!!! θέληση να υπάρχει! για αυτογνωσία και αλήθιες πρώτα και ύστερα για αγώνες εσωτερικούς!

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s