Θα γίνουν τα κάλαντα φέτος;

Εδώ και 6 χρόνια συναντιόμαστε και τραγουδάμε τα παραδοσιακά κάλαντα στο κέντρο της πόλης. Άλλες ομάδες και παρέες εμπνεύστηκαν από αυτή την κίνηση εντός και εκτός Ελλάδας και ξεκίνησαν το ίδιο! Δεν φανταζόμασταν που θα ταξιδέψει αυτή η απλή έμπρακτη κίνηση που ξεκίνησε να γράφει την ιστορία για τις Αντι-Ρήσεις. Δυνατές, γεμάτες ώρες που ανταμώνουμε και σε όποια φάση κι αν βρίσκεται ο καθένας, ο ένας με τον άλλον γνωστοί και άγνωστοι συμπαρασυρόμαστε σε ένα ανεπανάληπτα μοναδικό βίωμα επι-κοινωνίας, προσφοράς και έκφρασης. Κουρδίζουμε τα μουσικά όργανα, ζεσταίνουμε φωνές και καρδιές και με κέφι χαιρόμαστε πιο ουσιαστικά μέσα από τη συνάντηση τις μέρες των Χριστουγέννων.

Επειδή λοιπόν συνεχίζουμε να έχουμε Αντι-Ρήσεις, φέτος το ετήσιο αυτό ραντεβού θα αλλάξει… Μείνετε συντονισμένοι για ενημέρωση, κοντά στα Χριστούγεννα.

Και είναι απαραίτητο εδώ να αναφέρουμε πως τα κάλαντα θα πραγματοποιηθούν τελικά μόνο αν στην επόμενη πρόβα η οποία σύντομα θα ανακοινωθεί (και θα ‘ναι μέρα και ώρα βολική για τους περισσότερους) δώσουμε όλοι όσοι έχουμε σκοπό να έρθουμε στα κάλαντα, το παρόν. Η παρουσία στην πρόβα είναι λοιπόν απαραίτητη!

Γι’ αυτό στηρίζουμε με την παρουσία μας την πρόβα και έτσι λέμε «ναι» και στα φετινά κάλαντα! Αν θα γίνουν λοιπόν φέτος τα κάλαντα εξαρτάται όχι από κάποιους άλλους, αλλά αποκλειστικά από εμάς τους ίδιους! εσύ τι θα απαντήσεις; ναι ή όχι;

για να ζεσταινόμαστε…!

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Θα γίνουν τα κάλαντα φέτος;

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s