θα ενώσεις τη θέλησή σου στην δύναμή μας; στήριξε τη δράση αλληλεγγύης

Οι φίλοι με «Αντι-Ρήσεις» σε συνεργασία με τον χώρο τέχνης και δράσης «Το Βρυσάκι» και το «Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου» συγκεντρώνουμε αυτά που όντως χρειάζονται αυτό το διάστημα στο νησί Λέρος οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να περιθάλψουν και να βοηθήσουν τους μετανάστες που φτάνουν στο νησί κάθε τόσο.

Συγκεκριμένα λοιπόν για να έχουμε έμπρακτες «Αντι-Ρήσεις» την επόμενη Τετάρτη 13/5 και Πέμπτη 14/5 και ώρες 20.00 με 21.30 στο «Βρυσάκι» -οδός βρυσακίου 17 Πλάκα, πλησίον μετρό Μοναστηράκι- συναντιόμαστε, κουβεντιάζουμε, πίνουμε καμια μπύρα κι ανταμώνουμε φέρνοντας ο καθένας μας ζευγάρια κάλτσες και μπισκόντα ή κρακερς.

Αυτές τις δυο νύχτες λοιπόν τα συγκεντρώνουμε και τα πακετάρουμε για να τα αποστείλουμε στους φίλους που ενεργοποιούνται στο «Δίκτυο Αλληλεγγύης Λέρου» προκειμένου να τα μοιράσουν στους ανθρώπους αυτούς που καλούνται να υποδεχθούν.

Ενεργοποιούμαστε και ενημερώνουμε φίλους ώστε να βοηθήσουμε κατα το δυνατόν κάνοντας ό,τι μπορούμε! Ένα ζευγάρι κάλτσες ή ένα πακέτο με κράκερς ή μπισκότα είναι ελάχιστα αλλά σημεντικά και ικανά για να ενισχύσουν έναν άνθρωπο. Μπορούμε να ανταποκριθούμε αρκεί να το θελήσουμε!

 

3 σκέψεις σχετικά με το “θα ενώσεις τη θέλησή σου στην δύναμή μας; στήριξε τη δράση αλληλεγγύης

Σχολιασε και εσυ...

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s