Πάμε να τους κάνουμε άνω κάτω!

ΣΗΜΕΡΑ 27-3-2010 θα πάμε όλοι μαζί στο Γηροκομείο στην Αργυρούπολη!


Σημείο συνάντησης: Έξω από το ίδρυμα στις 4 μ.μ.

Λοιπόν, η μεγάλη μέρα είναι σήμερα! Ελάτε να μαζευτούμε όλοι εκεί στις 4 με τα μουσικά μας όργανα, τη φωνή μας και κυρίως το κέφι μας και την καλή μας διάθεση για μια ακόμα συνάντηση προσώπων!

Πρόσβαση:

-Από Μετρό Αγ.Δημήτριο: Λεωφορεία Α4 και 154 στάση 3η Αργυρουπόλεως. Το ίδρυμα είναι πίσω από την τράπεζα που βλέπετε μόλις βγαίνετε από το λεωφορείο.

-Όποιοι έρθουν στον Αγ. Δημήτριο ας συννενοηθούν μαζί μας νωρίτερα για να έρθουμε να τους πάρουμε με αυτοκίνητα.

Εδώ είναι ο χάρτης.

YΓ: Δε χρειάζεται να έχετε έρθει στις πρόβες! Εμάς θέλουν να δουν!


11 σκέψεις σχετικά με το “Πάμε να τους κάνουμε άνω κάτω!

  1. Γοργόνες και μάγκες μαζί με την Ανάσταση του Λαζάρου θέλω να αναστατώσετε όλους τους παππούδες-γιαγιάδες ! Πριν την ανάσταση προηγείται, υπόκωφη τουλάχιστον, αναστάτωση !

    Άρε ευχές που θα πάρετε ! Κρατείστε καμμία και για τους απόντες ! Να είστε καλά !

    Μου αρέσει!

  2. Δεν ήταν απλά τέλεια…ήταν κορυφαία, επικά που θα έλεγε και ο Andre@s (κανα δυο τρεις άλλοι)!

    Πήγαμε εκεί, τους τραγουδήσαμε, χορέψαμε (βασικά το πλάνο ήταν να τους σηκώσουμε να χορέψουμε…αλλά δεν μπορούσαν) και περάσαμε καλά! Στο τέλος ο Σωτήρης πρότεινε να μας πούνε κάτι και, όπως λέει και ο karagiozis, μας γέμισαν ευχές!

    Είπαμε τραγούδια του στυλ «σ αγαπώ γιατί εισ ωραία» και τραγούδησαν και αυτοί μαζί μας. Την επόμενη φορά θα πάρουμε και μουσική να τους χορέψουμε τουίστ! (…να μη μεινει κανείς καθιστός που έλεγε και Μανώλης!)

    Η κ. Όλγα μας είπε οτι 12 χρόνια τώρα στο γηροκομείο είμασταν η πιο ωραία «χορωδια» που πέρασε…(καλά γι’ αυτό κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις… :)).

    Και σ’ άλλα με υγεία!

    Μου αρέσει!

  3. Το χάρηκαν πολύ οι παππούδες. Χτυπούσαν παλαμάκια και τραγουδούσαν μαζί μας. Μια πολύ γλυκιά γιαγιούλα ακούγοντας ένα τραγούδι που είπαμε, θυμήθηκε την Σμύρνη από όπου και έφυγε σε μικρή ηλικία και μας ζήτησε να πούμε και άλλα τραγούδια από τον τόπο της. Ένα ζευγάρι που καθόταν εκεί κοντά έλεγαν συγκινημένοι ο ένας στον άλλο: Να ναι καλά τα παιδιά, να ναι καλά!!! Η κυρία μάλιστα μας είπε όταν καθήσαμε κοντά της: «Ευχαριστούμε που ήρθατε, να είστε καλά! Να σας χαίρονται οι μανούλες σας και να σας προσέχει η Παναγία! Να έχετε υγεία και να μη γνωρίσει το σώμα σας πόνο! Να διασκεδάζετε τώρα που είστε νέοι αλλά να βάζετε μπροστά την πίστη σας!»

    Λοιπόν, να ευχαριστήσουμε κι εμείς αυτούς που το διοργάνωσαν για το κόπο τους, να ναι καλά όλοι (που έλεγαν και οι παππούδες)! Ήταν πάρα πολύ ωραία!!!

    Μου αρέσει!

  4. Αφιερωμένο στην εκλεκτή σας παρέα!

    Αυτοί μας χάρισαν τα τραγούδια και εμείς την νεότητά μας για να τους τα τραγουδάμε, τώρα που νιώθουν καΐκια αποσυρμένα στο λιμάνι!(αν μου επιτρέπεται)

    Μου αρέσει!

  5. Ήταν υπέροχα! Νομίζω ότι το χάρηκαν πολύ! Άπο ευχές δε, τι να σας πρωτοπούμε. Κατεγισμός ευχών και ευχαριστιών! » Να χαίρεστε με τα απλά πράγματα της ζωής αυτής και έτσι θα είστε πάντοτε χαρούμενοι και δεν θα σας λείπει τίποτα!», μας ευχήθηκε μια άλλη γιαγιάκα.
    Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές και μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ευκαιρίες.

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...