Κάλαντα 2009

ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ

ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


47 σκέψεις σχετικά με το “Κάλαντα 2009

  1. «Τα βίντεο σαν έβλεπα,
    θυμόμουν και γελούσα
    πόσο όμορφα περάσαμε
    και σιγοτραγουδούσα!
    Σαν είδα και τις φώτο μας,
    αχ!κύλησε ένα δάκρυ!
    φέρτε μου χαρτομάντηλα!
    Πλημμύρησε η πλάση!!!
    Και έχω μια ένσταση,
    zodiesi να κάνω!
    όσα εγώ σας έστειλα,
    δεν τα ‘χετε εδω πανω!!!*
    Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ,
    να έχετε υγεία
    και να ρθουν πάλι κάλαντα,
    χαρά και ευγολία!!!»

    μουαχαχαχ!!!!

    *καλά, κάτι έχετε!αλλά έπρεπε να κάνει ρήμα ο στίχος!!!
    υ.γ.μπουχουχουουουου….θέλω κι άλλοοοοο!αργούν πολύ τα επόμενα Χριστούγεννα;;;

    Μου αρέσει!

  2. Απ’ το νοτιά σ’ ευχαριστώ,
    για τα καλά λογάκια!
    Αχ κοίτα!Κοκκινίσανε
    τα δυο μου μαγουλάκια!
    Υπερβολές, υπερβολές!
    Όχι και 1000 μπράβο!
    Αυτά που νιώθω έγραψα
    και πάντα αυτό θα κάνω!
    Τα 1000 μπράβο αξίζουνε,
    σ’ όλη την κομπανία
    διοργανοργανωτές και μουσικούς
    που κάναν την πορεία!!!
    Για όσους δώσανε χαρά
    και πήραν πιο μεγάλη,
    γι όσους θέλουν να τα πουν
    κάθε «του χρόνου» πάλι!

    Μου αρέσει!

  3. ρε παιδιά μήπως το έχετε καταντήσει λίγο νυφοπάζαρο;;;εγώ πάντως αυτή την εντύπωση αποκόμισα από τις λίγες φορές που ήρθα.Μια παρατήρηση έκανα μην με φάτε…

    Μου αρέσει!

    1. τελικά μας βρήκες τυχαία ή έχεις έρθει λίγες φορές… κάτι δεν πάει καλά!!! Σε μια τέτοια συνάντηση νέων ανθρώπων θέλοντας και μη θα υπάρξει και αυτό που λες…

      Μου αρέσει!

    2. χα χαχαχαχα οκ! μου άρεσε αυτό το σχόλιο.
      ο περπατητης το λέει λίγο ευγενικά. Ρε συ τι θες να μαζεύονται όλα αυτά τα παιδιά και να μην παιχτεί κάτι;
      Καλά και πως δηλαδή προτείνεις να λυθεί το πρόβλημα (αν είναι πρόβλημα) να λέμε το Σάββατο για κοπέλες, Κυριακή για νταήδες και Δευτέρα για ότι μένει;;; χαχαχαχα άρε γέλια που κάναμε απογευματιάτικα. Ή μάλλον καλύτερα να πούμε θα έρθετε αλλά παρακαλείστε οι στόχοι σας και οι τρόποι σας να είναι ξεκάθαροι και άκρως σοβαροί. χαχαχαχα γουστάρω!
      Γειά σου Μάντια με τα ωραία σου ή καλύτερα γειά στα Μά(ν)τια σου που βλέπουν και προσέχουν. χαίρε

      Μου αρέσει!

    3. λοιπόν μετά απο σκέψη αυτού που είπες κυρία μάντια (αν και φοβάμαι ότι δεν μπαίνεις να διαβάσεις τις απαντήσει, δεν πειράζει εγώ θα απαντήσω) σκέφτηκα σοβαρά και με ορημότητα και με την βοήθεια κάποιον αγαπητών φίλων και με λύπη μεγάλη ανακοινώνω τα εξής:

      Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ…….

      ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣ

      δυστυχώς μετά μεγάλης στεναχώριας σας το ανακοινώνω ότι απετύχαμε και 2 ολόκληρα χρόνια δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε ένα συνηκαίσιο, μόνο 2-3 μικρά ειδείλια που και αυτά κατέληξαν άδοξα μετά απο φιλότιμες προσπάθειες όλων των διαχειρηστών.

      Εκ της διαχειρήσεως του antirisis σας καλώ όλους να συμορφωθείτε και να βοηθήσετε κατα το δοκούν.

      Εγώ αναλαμβάνω μετα συναινοήσεως, να δώσω τις κατάλληλες ευκαιρίες….

      ΧΑίρετε και σας ευχαριστούμε….
      Με εκτίμηση, ο συνεχιστής της ΑΝνιτας Πάνιας (βλ. Χρυσό Κουφέτο)

      Μου αρέσει!

  4. «Με εκτίμηση, ο συνεχιστής της ΑΝνιτας Πάνιας (βλ. Χρυσό Κουφέτο)»
    ΑΤΑΚΑΡΑ !
    Γέλια ακατάσχετα και μέχρι δακρύων !

    Θα μου επιτρέψετε σε αυτό το σημείο να επέμβω με ένα τραγούδι με τίτλο που έρχεται να τονώσει τα ερωτηματικά, όχι όμως και τα συμπεράσματα αποτυχίας του μπλεγμένου, διότι φαντάζεσαι να καταλήγαμε έτσι ;! 😀
    Οποιαδήποτε ομοιότητα με ονόματα και καταστάσεις … δεν είναι τυχαία ! Κάτι θα’ξερε ο Λούκι ! Ποιός είναι ο τίτλος Λουκιανέ ;

    Όσοι-Όσες δεν ακούσανε τα ονόματά τους να στείλουν mail στην αρμόδια διεύθυνση με στοιχεία τους να δούμε τί θα κάνουμε με τις περιπτώσεις τους !

    Μου αρέσει!

    1. Εγώ δεν άκουσα το όνομα μου!!
      Παρακαλώ την αρμόδια διεύθυνση και τον καραγκιόζη να μεριμνήσει για μένα!!!
      Να εξετάσει την περίπτωσή μου!!!

      Μου αρέσει!

  5. Γεια σας! Ήθελα να ρωτήσω , πως μπορώ και εγω να μαθαίνω νέα σας,σχετικα με τις συναντήσεις που πραγματοποιούνται σε νοσοκομεία ή αυτό που για την Χαρά Νικοπούλου… Πως γίνεται να μαθαίνω και εγω τα σχετικά?

    Μου αρέσει!

    1. Ο καλύτερος τρόπος να ενημερώνεσαι είναι να μπαίνεις τακτικά στο blog…
      θα διαβάζεις διάφορα άλλα θα σε ενδιαφέρουν άλλα όχι και τόσο… αλλά θα έχεις μια επαφή με την παρέα και πάντα όταν ετοιμάζουμε κάποια εκδήλωση, συνάντηση, επίσκεψη, βόλτα, δραστηριότητα γίνεται εκτενή αναφορά με post (πολλές φορές περισσότερα του ενός) τα οποία για μερικές μέρες μένουν στην αρχή της σελίδας οπότε εύκολα καθένας ενημερώνεται

      Μου αρέσει!

  6. Μια θερμή, θερμή παράκληση. Μην σταματήσετε αυτό που ξεκινήσατε. Όσο πιο πολλά θα είναι τα εμπόδια τόσο πιο μεγάλο και το πείσμα σας, κι όσο πιο μεγάλο το πείσμα σας τόσο πιο δυνατή η φωνή σας. Κι όσο πιο δυνατή η φωνή σας τόσο πιο «παντού» θα φτάσει η μελωδία σας.

    Μου αρέσει!

  7. Παιδια ανατριχιασα με την ολη ιδεα!!!!Μπραβο,μπραβο κ παλι μπραβο!!!!Χαιρομαι τοοοοσο πολυ που σας γνωρισα!!!!Ειναι απιστευτο το συναισθημα να βλεπεις μια τετοια πρσοπαθεια κ να βρισκεις αναμεσα στο πληθος γνωστους.Να λες αυτον τον ξερω κ αυτον κ αυτον!!!!Αληθεια σας ευχαριστω πολυ γι’αυτο το συναισθημα!!!!!!Μπραβο κ παλι!!!!!!

    Μου αρέσει!

  8. τι περιμένεις τότε!έλα να ζήσεις αυτήν την υπέροχη εμπειρία!με μεγάλη μας χαρά θα σε περιμένουμε!και όσο για την απόσταση!ε μια φορά γίνεται, παρτο σαν εκδρομούλα.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν ειναι κ κακη ιδεα!!!Θα το σκεφτω.Αλλωστε θα κατεβω Αθηνα προς τα Χριστουγεννα για ενα διαγωνισμο!!!!Σιγουρα θα επικοινωνησω μαζι σας!!!Δεν το συζητω!!!(αν θελετε κ εσεις φυσικα!!!!)Βεβαια ευχομαι κ εδω πανω να κανουμε κατι αντιστοιχο!!!!Θα δειξει!!!Εχετε βαλει πολυυυυ ψηλα τον πηχυ!!!!!!!Οπως και να’χει ευχαριστω κ παλι για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισατε,οπως και για την προσκληση!!!!!Να’στε παντα καλαααα!!!!!

      Μου αρέσει!

  9. βλεποντας τα βιντεακια εκτος του οτι ενθουσιαστηκα βλεποντας γνωριμα προσωπα θα πρεπει να εχεις κουρδισει απο τηνπροηγουμενη μερα τις φωνητικες χορδες γιατι απ’ οτι καταλαβα θα πρεπει να τα λετε μεχρι το βραδυ!

    Μου αρέσει!

  10. καλημερα!σιγουρα τα λογια δεν μπορουν να εκφρασουν αυτο που κανετε(λεγοντας καλαντα)αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι κατι πολυ φανταστικο τον να βγαινεις απο τον εαυτο σου και να κανεις κατι συλλογικα αδιαφορωντας για την γνωμη που θα αποκομισει ο καθε περαστικος βλεποντας σας!κανετε και προβες πριν το live περπατητη?

    Μου αρέσει!

    1. χαχαχα!!!!!Κορυφαιο αυτο με τα τριγωνα!!!Ε,αφου ειναι τα καλυτερα!!!πως να το κανουμε???χαχα
      Εγω που παιζω πιανο δηλαδη τι να κανω εδω στη Θεσσαλονικη???Θα παρω το τριγωνακι μου κ θα κανω ο,τι μπορω!!!Αλλωστε η διαθεση μετραει!!!!!

      Μου αρέσει!

    2. α χαχαχαχαχα τα τριγωνα πανοραματος..παρακληση προς την διαχειριση: τα παιδια απο τη σαλόνικα να φέρουν καμια εκατοστη απ αυτα να ευφρανθει το πληθος!!

      Μου αρέσει!

      1. εγω θα προτεινω κατι άλλο….
        να ανεβειτε Θεσνικη καποια στιγμη (κατά προτίμηση όχι σε περίοδο νηστείας) και να σας κερασουμε εδώ οοοοοοοσα τριγωνα πανοραματος θελετε!!! τι λέτε?

        Μου αρέσει!

  11. καλα περπατητη!εγω θα ερθω με το βαρυ πυροβολικο το τριγωνακι και θα κουρδισω και την φωνη μου!τωρα αν εκτος απο το τριγωνακι προκυψει και καμια φλογερα δεν ξερω…καλο μεσημερι!πληρωνω και εισοδο πριν εισελθω στον χωρο προβας των guest star εγω η ερασιτεχνης?

    Μου αρέσει!

  12. Ρε παιδιά είσαστε πραγματικά μιά όαση χαρας. Να ξέρετε ότι αυτό που κάνετε είναι μιά επανάσταση. Αν μπορείτε αυτό να το κάνετε όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά και Κυριακές η γιορτές θα είναι πολύ ωραίο. Εχουμε βαρεθεί να βλέπυμε μόνο τους Κνίτες και τους αναρχικούς στο δρόμο.

    Μου αρέσει!

    1. Πλακα ΜΕ κανεις τωρα????!!!!!!Αν δεν εχουμε νηστησιμα εμεις ποιος εχει?????Βρισκεις ο,τι μπορεις να φανταστεις!!!Χωρις υπερβολες ομως,να μη χανουμε και το νοημα!!!! 🙂

      Μου αρέσει!

  13. σωστα!αρκει να καταλαβουμε και λιγο νηστεια γιατι και με τα νηστισιμα που εχουν βγει τα περισσοτερα διευκολεινουν παρα σου στερουν κατι!μιλω για νηστισιμα τυρια,γαλα σογιας κ.λ.π

    Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...