Λαέ ήρθε η ώρα να πεις ΟΧΙ

Ποιοι έχουν τα μούτρα να εμφανίζονται μετά την προδοσία της χώρας και των πολιτών της στις τηλεοράσεις και να μας δίνουν ψεύτικες ελπίδες; αυτοί που μας έριξαν στο γκρεμό! και θέλουν πάλι την ψήφο μας! Μιλά ο Βενιζέλος για αυτοδύναμη Ελλάδα; Ο Σαμαράς θέλει να του λύσουμε τα χέρια; και ρωτάω, ποιος σου τα είχε δέσει;

Μιλούν για δημοκρατία οι συμμορίες της βουλής που μας κατέστρεψαν και περιμένουν να μας αποτελειώσουν έπειτα από τις εκλογές; μας εκβιάζουν αυτά τα λαμόγια με τα παπαγαλάκια τους πληρωμένους δημοσιογράφους, μας εκβιάζουν με διλήμματα ψεύτικα και ανυπόστατα! και προσπαθούν τώρα να μας πείσουν ότι έσωσαν τη χώρα! οι αλήτες που ψήφισαν την χρηματοδότηση των κομμάτων για την προεκλογική περίοδο! Ελληνίδα, Έλληνα! πολίτη αυτής της χώρας έχουμε πόλεμο! πάρτο χαμπάρι!!! τα κόμματα μας κατέστρεψαν ακόμη να το καταλάβεις; το ζεις καθημερινά! θα πας πάλι να τους ψηφίσεις; λαέ καρφί δεν τους καίγεται που εσύ καθημερινά ζεις στην εξαθλίωση! κλείσε την τηλεόραση να μην σε κατευθύνει εκεί που θέλουν!!! όχι στην αποχή, όχι στο λευκό, όχι στο άκυρο! τα κομματόσκυλα έτσι ενισχύονται! ήρθε η ώρα να πεις εμπρακτα ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ  σε όλους αυτούς που σε κοροιδεύουν αδιάκοπα!!!

ΞΥΠΝΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

12 σκέψεις σχετικά με το “Λαέ ήρθε η ώρα να πεις ΟΧΙ

  1. ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: «Πρέπει στὶς ἐπερχόμενες ἐκλογὲς νὰ διαπομπευτοῦν οἱ ὀρδὲς τῶν λαφυραγωγῶν, οἱ ἀπομυζητῆρες τῶν κόπων τοῦ λαοῦ, οἱ πολύχρωμες κουρελοῦδες. “Ξερριζῶστε αὐτὰ τὰ φαρμακερὰ βρωμοχόρταρα”». (Δ. Νατσιός)

    Μου αρέσει!

  2. αν όχι στην αποχή, όχι στο λευκό, όχι στο άκυρο, όχι στα κόμματα, τότε τι;
    είναι αδιέξοδο τελικά;
    αυτό το ΟΧΙ πως μπορεί να εκφραστεί στην πράξη;

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνω απολυτα. Η αποχη, το λευκο, το ακυρο θα ενδυναμωσουν τα προδοτικα κομματα ΠΑΣΟΚ,ΝΔ. Ψηφος σε μικρα κομματα, οτι φωτισει ο Θεος τον καθενας μας. Δεν πρεπει να λειπει κανεις απο αυτη την εκλογικη αναμετρηση γιατι κρινεται το μελλον της χωρας μας.

      Μου αρέσει!

    2. Το άλλο για το 3% το μάθατε; Αν το μικρό κόμμα που θα ψηφίσουμε δεν υπερβεί το 3%, η ψήφος μας ΠΑΛΙ πάει χαμένη, υπέρ του πρώτου.
      Άντε να δούμε ΤΙ θα κάνουμε!
      Τελικά, παγίδες μόνο αν φτιάξουμε για τους ανίδεους, τους κολλημένους, τους χωρίς κεφάλι, που επιμένουν να ψηφίζουν πουλημένους, ή τομάρια, επειδή αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Τι να πω;

      Μου αρέσει!

      1. Που το διάβασες αυτό για το 3%; Σε ρωτάω γιατί κυκλοφορούν διάφορα ανακριβή στο διαδίκτυο, όπως ότι τα λευκά και τα άκυρα προστίθενται στο πρώτο κόμμα. Στην πραγματικότητα τα λευκά και τα άκυρα είναι ισοδύναμα με την αποχή καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στα τελικά ποσοστά. Αν ρίξεις λευκό ή άκυρο, εμμέσως είναι σα να μεγαλώνεις τα ποσοστά όλων των κομμάτων, ιδιαίτερα των πρώτων.

        Μου αρέσει!

      2. Δε θυμάμαι ποιός μου το έστειλε, πάντως αρκετά πιστευτό μου φάνηκε.
        Ωστόσο αν δεν ψηφίσει ο καθένας από μας αυτό που πιστεύει περισσότερο, πώς αυτό να μαζέψει υψηλό ποσοστό;
        Δείτε εδώ το 45 λεπτο που κερδισαν οι του «ΟΧΙ» μετα απο δικαστικη προσφυγη! :

        Μου αρέσει!

    1. Με σιχασιά, ή χωρίς σιχασιά, αν ψηφίσουμε Σαμαρά, δε δικαιούμαστε να βγάλουμε κιχ για ό,τι κι αν συμβεί στη χώρα μας τα επόμενα 10-20 χρόνια.
      Καλύτερα ν’ αφήσουμε τις φιλοσοφίες και τα βαθυστόχαστα λόγια και ν’ ασχοληθούμε με την πραγματικότητα.
      Ένα πολύ καλό άρθρο που βρήκα: http://www.veriorama.com/krisi_euro.php.
      Δείτε κι αυτό: http://www.epam.chaniacrete.eu/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%B7/%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CF%82-2012/873-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B4-%CE%BA%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%841

      Μου αρέσει!

Σχολιασε και εσυ...