Συνεχίζουμε μαζί! την ιστορία που ξεκινήσαμε παρέα…

Φέτος για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα ανταμώσουμε στο Σύνταγμα το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων για να τραγουδήσουμε με κέφι και χαμόγελο παραδοσιακά κάλαντα από περιοχές της Ελλάδας.

Το 2008 κάηκε η Αθήνα εξαιτίας του φόνου ενός εφήβου, του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Εμείς θελήσαμε να δώσουμε μια νότα ελπίδας μετά τα θλιβερά αυτά γεγονότα, κάναμε πορεία τραγουδώντας τα Κάλαντα στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Μεγάλη συγκίνηση, δυνατή εμπειρία! Αυτό έγινε παράδοση για τις ομάδες και μη αυτής της προσπάθειας των Αντι-ρήσεων. Πέντε χρόνια αργότερα στη δύση του 2013 που οι καρδιές μας διψάνε για αλήθεια, για κοινωνία με τον συνάνθρωπο, για να ακουμπήσουν λίγο κάπου να ανασάνουν και να γεμίσουν ξανά για να συνεχίσει η καθεμιά το ταξίδι για την Ιθάκη της, για την Εδέμ της, είμαστε ακόμα ζωντανοί, παρόντες! Θα γίνει χχχχαμός!!!

Μέσα στην παραφροσύνη των ημερών κόντρα στην κατάθλιψη και στον ατομικισμό θα ανταμώσουμε ξανά στο σημείο το γνωστό όπως είναι και όπως νιώθει ο καθένας…θα κουρδίσουμε, θα ζεσταθούμε, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και ύστερα από λίγο όλοι μαζί θα γεμίσουμε από αυτή την ευκαιρία επι-κοινωνίας,  ανοίγματος, συνάντησης με τον πλησίον και την παράδοση που μας ρυθμίζει και μας θεραπεύει. Ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι για τον καθέναν μας μια ευκαιρία βελτίωσης, ταπείνωσης, ευλογίας μοναδικής.

Οι άνθρωποι δεν σταματούν να παίζουνε επειδή γερνάνε.

Γερνάνεεπειδή σταματούν να παίζουν

…μαζί ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτήν την ιστορία, φέτος; εσύ θα λείπεις;

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!!

3 σκέψεις σχετικά με το “Συνεχίζουμε μαζί! την ιστορία που ξεκινήσαμε παρέα…

Σχολιασε και εσυ...